lachim1902 Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 (edytowane) Witam po długich bojach jestem prawie na finiszu,do wykończenia są kola, bagaż na pancerzu, okopcenia, do poprawy jest tez ten rudy na podwoziu i kolach,lakierowanie i t.d. i t.p.!!!Ale czegoś mi brakuje, nie chcę przedobrzyć wiec proszę o rady co dodać co poprawić. Model Zvezdy z blaszkami od Eduarda, gąski w drodze. Pozdrawiam Michał. url=http://picasaweb.google.com/Lachim1902/Pulpit#5355415773428878354][/url] Edytowane 6 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 popraw zdjęcia bo w linki nie wchodzimy a tym bardziej jak nie są one hiperłączami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 6 Lipca 2009 Autor Share Napisano 6 Lipca 2009 Teraz jest już dobrze miłego oglądania:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Zmień byka w temacie - ISU . Co do modelu, fajnie powyginane obręcze kół podtrzymujących, w ciepłej wodzie? też mam go na warsztacie tyle tylko, że 122 i w 72, jeżeli to wrak to szkoda, że nie ma pootwieranych włazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Przede wszystkim to zaklej szpary między wanną kadłuba a górą pojazdu. Na ostatnim zdjęciu aż zieje pustką stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jezier Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Ładna bestyjka tylko trochę za dużo rdzy moim zdaniem. jeżeli to wrak to szkoda, że nie ma pootwieranych włazów Pewno nikt nie zdążył otworzyć włazu ( tak można to wytłumaczyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Pytanie czy to będzie wrak czy egzemplarz jeżdżący. Jako wrak możne być.Jeżeli jeżdżący to nie .ZA dużo rdzy,belka nie przymocowana do uchwytów ,zbiornik tez nie w tym miejscu,szakle tez na zaczepach tak jak wiszą nie otrzymały by się.no i ta koszmarna szpara pod lewym błotnikiem, a na pewno ipod prawym tez.Prędzej ta plandeka powinna leżeć na pancerzu niż zbiornik. Z powazaniem M.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Stan kół wskazuje ze pojazd wjechał na minę. Jakieś kilkanaście razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Pewno nikt nie zdążył otworzyć włazu ( tak można to wytłumaczyć ) Ja tam nie widzę żadnej dziury od pocisku, który uśmierciłby całą załogę, tylko rozwalone, powyginane koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 7 Lipca 2009 Autor Share Napisano 7 Lipca 2009 W zamyśle ma to być mocno zdezelowany pojazd który jeszcze coś o własnych silach się rusza stad tez uszkodzone kola nośne i podtrzymujące. Szpara miedzy kadłubem a wanna zniknie. Czy w takiej beczce musiałoby być koniecznie paliwo? Faktycznie z rdza się za bardzo rozpędziłem poprawie to(ćwiczenia z pigmentami ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi