marcin7018 Napisano 14 Lipca 2009 Autor Share Napisano 14 Lipca 2009 Odrysowałem na białej kalce , potem z białej kalki przerysowałem na arkusz białej folii samoprzylepnej , wyciołem i nakleiłem na kabinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Lipca 2009 Share Napisano 14 Lipca 2009 Posty nie związane z tematem zostały usunięte. Bardzo proszę o CZYTANIE swoich postów jeszcze przed ich wysłaniem, gdyż niejednokrotnie są CAŁKOWICIE NIEZROZUMIAŁE lub znacząco naruszają zasady pisowni języka polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej3289 Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 mozesz mi pomóc zdjąć kabinę man tgs bo chce zmienić na mana tgx i nie mogę zdjąć kabiny sam bo niewiem jak zdejmuje się z modelu emek kabinę tgx jest zdjęcie tego prawdziwego modelu na stronie www.bergli- truckstop.no to jest moje gg17972358 maciej żukowski Zobacz jak piszesz jak byś strzelał z karaninu. Forum to nie gg, tutaj stosuje się zasady pisowni i interpunkcji Następnym razem będę wywalał takie posty mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Bardzo fajne modele .Podoba mi się ten western star .Może więcej fotek tego modelu.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Coś tam się wyskrobie z tym Western Starem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Nie wiem czy uda mi się wrzucić fotkę bo zapomniałem jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2010 Nie dodam bo nie pamietam jak sie dodaje fotki,sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Twój tuning mi się nie podoba, za dużo tego wszystkiego pododawałeś. Mam pytanie mianowicie do Scanii do przewozu drewna. Czy takie zestawy istnieją, bo tutaj pierwszy raz się z takim spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Mam pytanie mianowicie do Scanii do przewozu drewna. Czy takie zestawy istnieją, bo tutaj pierwszy raz się z takim spotkałem. Czemu by nie ? Pierwsze lepsze zdjęcia z google : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2010 BADUR,moje modele od waszych różnią się tym,że WY robicie modele pojazdów,które są w rzeczywistości. Ja tak nie robie. Moje Ciągole buduje na podstawie własnej wyobrazni,przeważnie z kilku ciężarówek wybieram jakiś element i dodaje do jednej. A co do twojego pytania,to takie zestawy istnieją tylko,że nie w Europie ponieważ przepisy ograniczają wymiary i ciężar tych pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Aha rozumiem więc życze powodzenia w dalszych przeróbkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AUDIA8 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Witam. Zastanawiam się nad kupieniem białej scanii z chłodnią i mam takie małe pytanie, czy koła w ciężarówkach emek się kręcą ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Witam. Zastanawiam się nad kupieniem białej scanii z chłodnią i mam takie małe pytanie, czy koła w ciężarówkach emek się kręcą ? ? Kręcą się, ale przednia oś jest sztywna (koła nie skręcają się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AUDIA8 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 tornado dzięki za odpowiedź, bałem się, że mogą się nie kręcić . Pewnie kupie biała scanie z chłodnią, choć chciałbym mieć 3 osiową scanie z niskopodłogową naczepą, ale nie ma ona lusterek pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morusek11 Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 choć chciałbym mieć 3 osiową scanie z niskopodłogową naczepą, ale nie ma ona lusterek Wszystkie modele firmy EMEK maja lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AUDIA8 Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Mhm, czyli jak na zdjęciach nowa scania nie ma lusterek to znaczy, że są w zestawie tylko trzeba je sobie przykleić ? ? (Chyba nie bardzo, nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morusek11 Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Mhm, czyli jak na zdjęciach nowa scania nie ma lusterek to znaczy, że są w zestawie tylko trzeba je sobie przykleić ? ? (Chyba nie bardzo, nie wiem) Lusterka są wkładane. Ja mam dwa Emeki i lusterka były w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AUDIA8 Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 No to skoro tak mówisz to dobrze, bo już się martwiłem, że może nie być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AUDIA8 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Kupiłem scanie z niskopodłogową naczepą i mam takie pytanie, czy na tą scanie (3 osiowa) wejdzie naczepa chłodnia ? Myślę, że tak, ale wole się spytać, na pewno ktoś ma taką scanie i taką naczepę, więc proszę o odpowiedź. Chce zmienić naczepę i myślę właśnie o chłodni, może trochę o plandece. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=944816088 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Witam . Wszystkie naczepy Emek pasują pod siodła i podwozia ciągników EMEK , więc nie ma obaw , że jakaś naczepa nie będzie pasowała . Modele EMEK są tak skonstruowane , że ściągane są osie , kabiny , zabudowy podwoziowe jak również w niektórych przyczepach i naczepach . Ja sam czasami bawie się w przekładanie kabin , osi i podwozi . Jest duża możliwość kombinacji tymi modelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AUDIA8 Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 Jak będziesz miał jakieś pytania to wal śmiało na gg 13376421 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 18 Marca 2010 Autor Share Napisano 18 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Po jaką cholere odświeżasz swój temat jednym emotem po kilku dniach ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 Po to ,żebyś się głupio pytał . Chciałem zmienic wcześniejszy komentarz tylko,że mi nie wyszło . Możesz teraz spokojnie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi