Leszek.Sz. Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 (edytowane) Całkiem przyzwoity zestaw, chciałem kupić Academy ale sprzedawca polecił ten(44zł) i się nie zawiodłem, linie wgłębne, ładne oszklenie, mozna zrobić z otwartymi hamulcami aero. Aż chce się robić, a jak będzie wyglądało to podczas składania powiem jak wyląduje w galerii( kiedyś w bliżej nieokreslonej przyszłosci). Pozdrawiam Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Model Academy ma fajniejsze kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Model Academy ma fajniejsze kalki Ale ciakawe jak z ich jakością. Wygląda mi to na fajny Italerowski produkt, ostatnio za mną chodzi taki A-10 ale nie prędko go kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Lipca 2009 Autor Share Napisano 10 Lipca 2009 Ja z kalkami Academy zawsze miałem jakieś katastrofy, ponoć te z ostatnich wydań są dobre ale wolałem nie sprawdzać. Jakby ktoś miał fotkę żywicznego kokpitu do A-10 z Airesa to poproszę wrzucić do tego wątku. Na stronie Airesa nie ma zdjęcia a 35 zł + przesyłka( martola) to w ciemno raczej nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Dwa zestawy, niestety małe zdjęcia: kokpit 2 zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Patyk, a kiedy planujesz go robić? (wiedziałeś, że się odezwę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Lipca 2009 Autor Share Napisano 10 Lipca 2009 Piotrek.S.-dzięki, małe zdjęcia ale można się zorientować czego się spodziewać. Nexus-jasne że wiedziałem że tu zajrzysz. Jak wrócę z wakacji to dalej będę ciągnął temat Su-22 i w ramach przerw będzie A-10. Na razie mam dwie opcje -z zamkniętą kabiną , wtedy kokpit z pudełka +żywiczny AcesII(bo mam) + własne wynalazki z resztek blaszeki i innego śmiecia - z otwartą kabiną , i tu już zainwestuje w żywiczny kokpit bo wszystko będzie widać. Co do malowania to jest dość proste szary + jasnoszary i da się ładnie z ręki pomalować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Model identyczny jak moje A-10 Thunderbolt II od Revella !!! Tylko teraz kto kogo przepakował ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Mam identyczny zestaw, bardzo fajny model. Kiedyś już go budowałem, i wszystko ładnie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Model identyczny jak moje A-10 Thunderbolt II od Revella !!! Tylko teraz kto kogo przepakował ??? Jeżeli przepak, to patrząc na powyższe zdjęcia sądzę że Revell zapakował produkt Italeri. Ale moge się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Mam taki sam z Airesem i blachami Jedyne samoloty jakie mi się podobają to F-16 i A-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Patyk, jeśli mogę zasugerować to zrób wersję z otwartą kabiną... oczywiście wtedy podniesie Ci to trochę koszty, ale efekt będzie A tutaj link do budowy zestawu: A-10 Italeri 1:72 - ARC I ciekawa dyskusja o dostępnych modelach w skali 1:72: A-10 na ARC forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Lipca 2009 Autor Share Napisano 12 Lipca 2009 No dobra odwaliło mi, zamówiłem kokpit Airesa. Jak go dostanę to zamieszczę szczegółowe zdjęcia w tym wątku. Ostatnio kupiłem dysze do MiG-29 z Airesa (58zł ) i za taka kasę spodzewałem się czegoś bardziej zdetalizowanego. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Fotki kokpitu Airesa (35zł) praktycznie zerowym nakładem pracy mamy kompletny kokpit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Chłopaki, co jest warty taki A-10 od Academy? Warto go kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi