iraz Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 Witam! Jest to model z firmy ITALERI o numerze katalogowym 3829 w skali 1:24. To jest fotka orginalnego modelu: A tu zdjęcia mojego modelu: Jest to model mojego syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 podoba mi sie twój model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 20 Listopada 2006 Autor Share Napisano 20 Listopada 2006 podoba mi sie twój model Dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 Wszystko ładnie. Plusy za: -trzecią oś -piękne malowanie -ładnie wkomponowane "chromowane" listwy i inne tego typu elementy Minusy za: -słabe zdjęcia -cała kabina dziwnie odchylona do tyłu Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 Ładnie zrobiona Scania wygląda na to że syn jest lepszy od ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 Nom scania suuper też taką sklejałem tylko jest mały błądzik kabina jest za bardzo pochylona do tyłu,a przez yo widać taką większą szczerbę z przodu powinno być tak: fotka niżej Pozdrowienia po za tym błędem model extra super wypasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 Wiem kolego poprawie ten błąd. Dzięki za opinie pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 No zaczynam mieć hrapkę na Scanię R Gratuluję srebrnego medalu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Włsnie jestm w trakcie składania takiej Scani Widze że sie starał koles:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 29 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2006 Mój tata zrobił też taką SCANIĘ i mam już normalnie tak jak ty dałeś fotki tylko w innym malowaniu i innych szczegółach.Zamieszczam fotke: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 jak dla mnie extra mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Wiem gdzie uważać. Jest to mój pierwszy post na tym forum wiec myślę ze nie ostatni ... Dziś kupiłem ten model i mam pomysł żeby przerobic go na kabine cr19 z scani dragon a topline do dragon?? co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel5 Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 zamowiłem sobie taką skanie ale nie pszyszła od tygodnia, zaraz jak przyjdzie to zawiesze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Ta skanka z 3 osiami rzeczywiście ładna..... i te trójbarwne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Super scania piękne malowne i wogóle mis ię podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Adam przestań odkopywać tematy i dawać takie komenty , każdy model Ci sie podoba nie dostrzegasz zadnych błędów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi