Radoslaw Pietrys Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Witam Panowie i Panie W końcu po długim czasie udało mi się skończyć ten model , kosztował mnie trochę nerwów i cierpliwości ale udało się;) i o to fotki. A to lista co udało mi się zrobić: -kokpit Pilotów -imitacje pasażerów -wypuszczone klapy -otwarte spojlery -otworzony ogonowy hamulec aerodynamiczny -poprawione detale podwozia -ogarnięte silniki ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Model super, bardzo mi się podoba malowanie United Express Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Jak na tak mały samolocik - wykonanie w wielkim stylu Gratuluję włożonej pracy i cierpliwości - efekt do pozazdroszczenia szkoda, że moje tak nie wyglądają Przepraszam Radku, że tak skromnie się wypowiedziałem, ale zazdroszczę Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Podziwiam "chlastanie" latadła w tej skali Gratuluje efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Hmm... Jakby tak trochę nie widać tych pasażerów... Ale modelik zacny, Gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 klapy i ogonowy hamulec aerodynamiczny dzieło! Ileś pewnie Ty nad tym pracował! podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 i....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 i....... Koledze słów zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Radku, czy to jest TEN zestaw? Bardzo ładnie wykonany chociaż wolałbym go zobaczyć w wersji TNT.. no ale Pozazdrościć umiejętności pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Radku, czy to jest TEN zestaw? Bardzo ładnie wykonany chociaż wolałbym go zobaczyć w wersji TNT.. no ale Pozazdrościć umiejętności pzdr. Bae-146 to jest to samo co Avro RJ85 mam ten model viewtopic.php?t=13055&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 Radku, czy to jest TEN zestaw? Bardzo ładnie wykonany chociaż wolałbym go zobaczyć w wersji TNT.. no ale Pozazdrościć umiejętności pzdr. Bae-146 to jest to samo co Avro RJ85 mam ten model viewtopic.php?t=13055&highlight= Dzięki wielkie za miłe komentarze ;) może jakieś negatywne??;p wersja 146-100 RJ-70(TNT) krótki kadłub , EuroWings to 146-200 RJ 85 średni kadłub jest tez Bae 146-300 Rj100 długi kadłub. Różnią się skrzydłami ,ilością okienek ,płetwa ogonową no i długościami kadłubów. Pozdrawiam PS. Już wkrótce fotki Boeinga 737-800 Egypt Air ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 PS. Już wkrótce fotki Boeinga 737-800 Egypt Air ;) WOW! Skąd dorwałeś kalki? Mnie się marzy taki 737-800 ale w malowaniu innych linii egipskich, AMC Airlines... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Witam! Model miodzio. Super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Eeeeaahahaeeeaaa... zaschło mi już dobrze... a zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Bardzo ładny model airlinera, szczególnie z własnymi dodatkami. Oby tak dalej! ps. popracuj trochę nad gęstością farby, bo po malowaniu lakier uwidacznia wszelkie chropowatości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Dzięki wielkie za miłe komentarze ;) może jakieś negatywne??;p ... Chciałeś to masz. A gdzie to ma uzbrojenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Dzięki wielkie za miłe komentarze ;) może jakieś negatywne??;p ... Chciałeś to masz. A gdzie to ma uzbrojenie ?? Jego uzbrojenie to terroryści na pokładzie z kałachami i granatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Chwila, przeca to transformer - w mgnieniu oka zamienia się w Nebelwerfera i V2 do tego Radosławie, może jakieś szkolenie na forum co do tych hamulców byś przeprowadził? Bo wygląda na to że dla ciebie to już rutyna... ;) PZDRW, LoudLordD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 22 Lipca 2009 Autor Share Napisano 22 Lipca 2009 Radosławie, może jakieś szkolenie na forum co do tych hamulców byś przeprowadził? Bo wygląda na to że dla ciebie to już rutyna... ;) PZDRW, LoudLordD Jeśli ktoś chce mojej pomocy, podpowiedzi to bardzo chętnie pomogę podpowiem ;) nie ma problemu . Zachęcam do takiego dłubania to wciąga ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi