Zderzak Napisano 1 Sierpnia 2009 Napisano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam! Model powstał na bazie zestawu Academy M-1025 plus I.E.D., plus trochę scratchu. Model co prawda nie wygląda jak Kubisza, ale ze względu na mały budżet nie inwestowałem w żadne Eduardy itp. Malowałem pędzlem, ale efektów zabawy z washem ni widać na zdjęciach. W realu model wygląda znacznie lepiej, coś zbliżone do zdjęcia z lampą lub telefonem, ale kolor jest bardziej zielony i ciemniejszy. Zapraszam do komentowania P.S. Zdjęcia chyba nigdy nie wyjdą mi odpowiednie, bo na każdym Hummer wygląda inaczej. Te mocne zilolne są tragiczne... Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj
Jendrass1 Napisano 1 Sierpnia 2009 Napisano 1 Sierpnia 2009 Trochę chyba przesadziłeś z malowaniem tych tarcz na obrotnicy, są bardzo grubo pomalowane, widać jakieś ślady kleju czy szpachli. Nie pasuje to do reszty modelu, pogarszając efekt całości. Cytuj
Peter 1410 Napisano 1 Sierpnia 2009 Napisano 1 Sierpnia 2009 Super humerek,duży plus że Polski.Mam pytanie jakiej farby użyłeś! Pozdrawiam Cytuj
skikut87 Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 te osłony wyglądają jak byś je wycioł z kartonu... zdejmij je i zrób nowe bo nie pasują od modelu Cytuj
kubisz Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Ogólnie - podoba mi się, całkiem niezły model, no i polski Ale co do osłon na obrotnicy mam takie same uwagi jak poprzednicy - wymień, a model bardzo wiele zyska. Tym bardziej, że są one raczej za duże. Cytuj
Zderzak Napisano 2 Sierpnia 2009 Autor Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam! Dzięki za komentarze. Model pomalowałem Humbrolem 102. Co do osłon zobaczę co będę w stanie poprawić Pozdrawiam Konrad Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi