Zderzak Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam! Model powstał na bazie zestawu Academy M-1025 plus I.E.D., plus trochę scratchu. Model co prawda nie wygląda jak Kubisza, ale ze względu na mały budżet nie inwestowałem w żadne Eduardy itp. Malowałem pędzlem, ale efektów zabawy z washem ni widać na zdjęciach. W realu model wygląda znacznie lepiej, coś zbliżone do zdjęcia z lampą lub telefonem, ale kolor jest bardziej zielony i ciemniejszy. Zapraszam do komentowania P.S. Zdjęcia chyba nigdy nie wyjdą mi odpowiednie, bo na każdym Hummer wygląda inaczej. Te mocne zilolne są tragiczne... Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Trochę chyba przesadziłeś z malowaniem tych tarcz na obrotnicy, są bardzo grubo pomalowane, widać jakieś ślady kleju czy szpachli. Nie pasuje to do reszty modelu, pogarszając efekt całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Super humerek,duży plus że Polski.Mam pytanie jakiej farby użyłeś! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 te osłony wyglądają jak byś je wycioł z kartonu... zdejmij je i zrób nowe bo nie pasują od modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Ogólnie - podoba mi się, całkiem niezły model, no i polski Ale co do osłon na obrotnicy mam takie same uwagi jak poprzednicy - wymień, a model bardzo wiele zyska. Tym bardziej, że są one raczej za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam! Dzięki za komentarze. Model pomalowałem Humbrolem 102. Co do osłon zobaczę co będę w stanie poprawić Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi