Zderzak Napisano 28 Września 2009 Autor Share Napisano 28 Września 2009 Zderzak Arrow na Twoim miejscu wymieniłbym granatnik na PKM, gorąco polecam tez zestaw (Dragon 3806, wszystkie karabiny x2): Chętnie bym się skusił, ale nigdzie nie jest dostępny Na razie zostanie Mk. 19. Zdenerwuję was jeszcze bardziej, bo wrzuciłem chyba M-16 na właz Na razie zapraszam do galerii. Jak zdobędę broń albo coś mi wytkniecie to jeszcze się pobawię Ale na razie pomyślmy co będzie następne , bo jeszcze bym posklejał w projekcie Ale się ostatni wyostrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 na Twoim miejscu wymieniłbym granatnik na PKM, gorąco polecam tez zestaw (Dragon 3806, wszystkie karabiny x2): Chętnie bym się skusił, ale nigdzie nie jest dostępny Swój zestaw Dragona kupiłem jakiś czas temu, możliwe, że nie jest już dostępny. Szukaj, bo jest tam z czego wybierać. ...na razie pomyślmy co będzie następne , bo jeszcze bym posklejał w projekcie ... Masz coś w magazynie? Jeżeli tak, daj znać co, poszukamy inspiracji Ewentualnie pisz, jakie wersje Ci się podobają. Ale to jeśli możesz, to już w temacie głównym projektu, ok? Lubię takie zdjęcia rodzinne modeli, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Mam gdzies w zlomie PKaske, jezeli chcesz moge Ci podeslac,jakos na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 peter z pochodzeniem granatnika masz rację, znalazłem ten artykuł na którym się opierałem (fakt darowizna a nie zakup chociaż wiedziałem, że pochodzą z Izraela). A na to ,że 1.PSK używał tego granatnika w Iraku mam dowód czyli zdjęcie w książce "GROM.PL 2"(jeśli ktoś posiada to str.352). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 No tak tyle że 1. PSK miał wiecej w Iraku akcji razem z Amerykanami niż Polakami :P Ja na miejscu Zderzaka bym wymienił na PK, to oczywiste i nie trzeba dorabiać teorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Panowie wiem , ze stary temat odkopuję ale szukam modelu km NSW. Czy ktoś go produkuje a jeśli tak to kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Zobacz takie zestawy: - ICM - 35501 - Soviet Afgan War Special Troops, - SKP Model - SKP 142 - Machine Gun NSVT, - Miniarm - B36060 - NSVT 12,7mm heavy machine gun - Complete set. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Okej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi