ZIO BY NAITT Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Jeszcze jeden szybkościowy model z mojego warsztaciku . Model kosztował mnie 13 PLN - jest to cena adekwatna do jakości . Zestaw lubi obróbkę Dremelem , pilnikami i innymi równie finezyjnymi narzędziami . Klej CA i szpachlówkę też dobrze jest mieć w dużych ilościach . Ogólnie nie polecam - no chyba że ktoś musi . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Osobiście bardzo mi się podoba, jak za 13zł to efekt końcowy jest wyśmienity. Czy w rzeczywistości one tak mało się brudziły, czy to ten egzemplarz tylko był taki czysty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Niestety nie mam pojęcia czy oryginał był taki czysty ... Po prostu jest to modelik szybkościowo-bezstresowy , poza tym ja lubię takie czyste modele - ot taka dewiacja . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 mo modelik mimo że prosty to bardzo przyjemny zdradź jeszcze jakimi farbami go malowałeś aha - i jeszcze ode mnie duży plus za to że czysty, bo prezentuje się znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystyna_z_gazowni Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Naprawdę extra! Mam ten egzemplarz w magazynku i interesuje mnie jak zrobiłeś owiewki, tzn. z czego? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 No jak na modelik "ot tak" to nieźle naprawdę. Tylko kolego dlaczego owiewki nie pomalowane? No chyba, że tak ma być to zwracam honor ;P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi