tornado Napisano 26 Września 2009 Autor Share Napisano 26 Września 2009 Dzięki koledzy za miłe słowa Prace przy modelu narazie stoją w miejscu gdyż jestem w trasie, a jednocześnie na Biesiadzie Modelarskiej w Białymstoku (połączyłem przyjemność z pożytecznym ). Wziąłem ze sobą Camaro, Packarda, Mack'a i dwa Harley'e, jutro okaże się czy sędziowie podzelają Wasz pogląd o moich modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 jutro okaże się czy sędziowie podzelają Wasz pogląd o moich modelach a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Gratuluje Tak na marginesie, to byłem na 100 % pewien, że otrzyma pan nie jeden dyplom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Wow No nic innego nie pozostało jak tylko pogratulować Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Zdaje się że zdominowałeś zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Eee nie nowość... hehe gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Dzięki za gratki Szczerze mówiąc konkurencji nie miałem więc na jakieś wyróżnienie mogłem liczyć Natomiast bardzo zaskoczył mnie Grand Prix dla Packarda, no bo jak by nie było do tej pory (a przynajmniej ja nie znam takiego konkursu) żaden cywil nie wygrał z pancerką i lotnictwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Października 2009 Autor Share Napisano 10 Października 2009 Dawno nic nie działo się w temacie (najpierw remont połamanego Mack'a, a obecnie remont mieszkania), a i Corvetta trochę przykurzyła się. Wczoraj i dzisiaj udało mi sie znaleźć kilka wolnych chwil i przysiadłem do modelu Zdemontowałem nadwozie co by mieć lepsze dojście, w ściance wywierciłem kilka dodatkowych otworków, do silniczeka wycieraczki podpiąłem kostkę z kabelkami, a także na silnku przybyłko trochę instalacji wodnej i elektrycznej (ścianka działowa wymaga poprawek malarskich): Pomalowałem szyby i akumulator, a pod niego zrobiłem wanienkę i mocowanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Bardzo fajnie wygląda ten akumulator A klemy i przewody też będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Października 2009 Autor Share Napisano 10 Października 2009 A klemy i przewody też będą? Owszem będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Października 2009 Autor Share Napisano 18 Października 2009 W końcu jestem po remoncie mieszkania, to i za model mogłem się wziąść Podziałałem troche w komorze silnika: Zamontowałem boczne lusterka, pomalowałem i przykleiłem emblematy i przednią szybę (obecnie czekam aż klej wyschnie). Tylnej szyby jeszcze nie montowałem, zastanawiam sie czy w bagażniku umieścić taki gadżet oczywiscie w skali 1:8 Ps. W końcu mam swoją modelarnię, tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Chevy prezentuje się znakomicie Gitarka w bagażniku moim zdaniem jest świetnym dodatkiem . A co do modelarni -jest boska Tylko pozazdrościć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 Gitara spodobała się mojej żonce, chciał nie chciał sprezentowałem ją, a co za tym idzie nie będzie jej w samochodzie. Prace przy Corvette idą dosć mozolnie, ale to "chyba' dlatego, że od kilku dni kleję nastepny model. W każdym razie przykleiłem tylną szybę i czekam aż klej utwadzi się. Do konca budowy pozostało mi zamontować końcówki wydechu, tablice rejestracyjne i zrobić pasy, tak więc następna aktualizaha będzie już w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 No fajnie, a można wiedzieć, jaki model pan klei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 No fajnie, a można wiedzieć, jaki model pan klei? Cadillaca, zapraszam do relacji: viewtopic.php?t=17143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Zazdroszczenie modeli to by było nie fer ale tej modelarni "tylko dla siebie". Modelik oczywiście no coment. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 A ja na gwiazdkę tak się cieszyłem że do złożenia mam trzy modele Co do modelu to jest z najwyższej półki. Bardzo lubię tą skalę ponieważ mam w 1/8 model RC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi