Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tutaj kilka zdjec dioramy nad ktora wlasnie pracuje, bedzie ona przedstawiala jakas wies w jesen 1944 roku, do tego niemcy i panthera i jakies drzewko, moze tez troche lisci (jesli jakies znajde a wiem ze sa w skali)

Narazie wyglada to tak:

f75905b5edb4bcd9.html

Edytowane przez Gość
Napisano
Witam i jeśli kolega szuka liści ja do swoich makiet kupowałem: http://www.allegro.pl

Są ładne w skali

Szkoda, że kolega jest lekkomyślny i reklamuje własny produkt

wyciąłem konkretną licytację - gulus

Napisano

Filip brawo, lecz rozczaruje Ciebie bo to nie moje aukcje i rzeczy, przeczytaj moje posty gdzie znajdziesz linki do wielu ciekawych miejsc gdzie można nabyć podobne rzeczy ale jeśli kuje w oczy to zrobiłem drobną korektę, natomiast kolega pytał więc odpowiedziałem, więc może też kolega Filip podrzuci jak i gdzie coś ciekawego zdobyć, kilka osób zerkało na to forum i przestało tylko z powodu wyśmiewania i pokazywani swego ja przez niektórych użytkowników może kolega Filip coś konstruktywnego wniesie, w dioramę kolegi "Gustlik" a nie tylko sarkazm. Jako doświadczony ze stażem pomoże koledze przy temacie.

Napisano

Przede wszystkim NIE NALEŻY używać fotosika bo a) nei jest prostszy dla ciebie b)nie jest wygodniejszy dla nas i jedyny plus jaki na siłę mogę znaleźć to to że polski ale to raczej nie ma znaczenia :> Polecam Photobcket.com i imageshack, są o wile lepsze i przy zdjeciu ma się od razu wygenerowane kody do forum czyli wystarczy kopiuj i wklej.

Napisano

No tak, ale takie kody sa tez w fotosiku, tylko ze jak wstawiam adress w [/img] To mi sie niewyswietla, moze robie jakis blad?

A jesli to poprostu niedziala na fotosik, to trudno, zmienie wyswietlacz obrazkow.

Appropos, jesli ktos naprawde chce zobaczyc ta diorame to jest na:

www.forum.modelarstwo.org.pl w podobnym temacie