Marcin M. Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Witajcie znów, jakiś czas temu popełniłem taką oto Scanię. Tradycyjnie, z pudełka, od siebie dałem kabelki, pomalowałem Humbrolem 16 za pomocą gąbeczki więc lakier się nie błyszczy, a niedoróby malowania wyszły dopiero na fotkach. Szyba kierowcy dostała klejem więc ją skróciłem, miała wyglądać na opuszczoną, ale zapomniałem o zaokrągleniu . No cóż, oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Sierpnia 2009 Super Moderator Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam. kolego Marcinie, ale jak będziesz wrzucał miniaturki, których nie da się powiększyć, to nikt nie będzie komentował twojego modelu. Bo na twoich zdjątkach nic nie widać, a nikomu nie będzie się chciało siedzieć przed monitorem z lupą . To tak na przyszłość. Edit: To mi się chyba coś popsuło bo miałem miniaturki, ale teraz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Nie mniej jednak fotki trochę słabe. Ogóle z tego co widać jest fajni. Spróbuj zrobić fotki w świetle dziennym będzie superaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Z tych fotek wynika że model jest sklejony czysto i schludnie.Okablowanie do naczepy zostawiłeś luzem, lepiej byłoby podczepic za kabiną.Nie wiem czy ten model posiada takie gniazda.Jeżeli potrzebujesz to prześlę Ci fotkę jak wygląda to w orginałach.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Z tych zdjęć wynika że jest perfekcyjnie wykonany Oczywiście gratulacje ukończenia modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Okablowanie do naczepy zostawiłeś luzem, lepiej byłoby podczepic za kabiną. Gniazda są, tylko ich nie widać na zdjęciach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Nie wyraziłem się precyzyjnie.Chodzi mi o końcówki które idą do naczepy.Jadąc samym ciągnikiem masz możliwośc podczepienia ich w okolicach kabiny żeby nie "dyndały".To tzw. zaślepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2009 To jak możesz ślij na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi