Pszczółka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Mam pytanie?? Chciałbym się dowiedzieć jak zrobić i z czego ten hak do samochodu osobowego. Będę bardzo wdzięczny, jeśli mi pomożecie, bo myślałem nad tym już tydzień i nic mi nie przyszło do głowy. Quote
Praetorian Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Jedyne co przychodzi mi do głowy do kawałek wygiętej szprychy i kulka od pistoletu, albo jakaś inna kuleczka nabita na końcówkę. Quote
Pszczółka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Jaka skala i jakie auto? skala 1/24 a model jest to lancia delta Quote
imt Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Chyba bym zaczął od maila do firmy produkującej haki holownicze z prośbą o rysunek, żeby zobaczyć jak wygląda to cudo i jak jest montowane. Dopiero wtedy można pomyśleć jak zrobić. Quote
Majek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A ja bym sie najpierw dotwal do jakiegos samochodu z zamontowanym hakiem i sobie go obmierzyl. Potem podzielil bym przez skale i mniej wiecej bym wiedzial, wokol jakiego wymiaru mam sie krecic... Quote
Recommended Posts