Pszczółka Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Mam pytanie?? Chciałbym się dowiedzieć jak zrobić i z czego ten hak do samochodu osobowego. Będę bardzo wdzięczny, jeśli mi pomożecie, bo myślałem nad tym już tydzień i nic mi nie przyszło do głowy. Cytuj
Praetorian Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Jedyne co przychodzi mi do głowy do kawałek wygiętej szprychy i kulka od pistoletu, albo jakaś inna kuleczka nabita na końcówkę. Cytuj
Pszczółka Napisano 27 Listopada 2006 Autor Napisano 27 Listopada 2006 Jaka skala i jakie auto? skala 1/24 a model jest to lancia delta Cytuj
imt Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Chyba bym zaczął od maila do firmy produkującej haki holownicze z prośbą o rysunek, żeby zobaczyć jak wygląda to cudo i jak jest montowane. Dopiero wtedy można pomyśleć jak zrobić. Cytuj
Majek Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 A ja bym sie najpierw dotwal do jakiegos samochodu z zamontowanym hakiem i sobie go obmierzyl. Potem podzielil bym przez skale i mniej wiecej bym wiedzial, wokol jakiego wymiaru mam sie krecic... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi