Pszczółka Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Mam pytanie?? Chciałbym się dowiedzieć jak zrobić i z czego ten hak do samochodu osobowego. Będę bardzo wdzięczny, jeśli mi pomożecie, bo myślałem nad tym już tydzień i nic mi nie przyszło do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 Jedyne co przychodzi mi do głowy do kawałek wygiętej szprychy i kulka od pistoletu, albo jakaś inna kuleczka nabita na końcówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 Jaka skala i jakie auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 27 Listopada 2006 Autor Share Napisano 27 Listopada 2006 Jaka skala i jakie auto? skala 1/24 a model jest to lancia delta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Chyba bym zaczął od maila do firmy produkującej haki holownicze z prośbą o rysunek, żeby zobaczyć jak wygląda to cudo i jak jest montowane. Dopiero wtedy można pomyśleć jak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 A ja bym sie najpierw dotwal do jakiegos samochodu z zamontowanym hakiem i sobie go obmierzyl. Potem podzielil bym przez skale i mniej wiecej bym wiedzial, wokol jakiego wymiaru mam sie krecic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi