Michalw Napisano 31 Października 2009 Autor Share Napisano 31 Października 2009 Czas kontynuować relację. Wieża prawie skończona, nie będę jej przyklejał tzn. górnej części żeby można było pokazać co jest w środku. Powoli ruszyły prace nad dioramką. Już przygotowuje budynek i całą resztę, zdjęcia niebawem. Zamówiłem kalki z numerami i gwiazdami do samodzielnej kombinacji oznaczeń. Bo mi się strasznie nie podobają te co zrobiłem. Na filmie są idealnie proste. Wizjery pomalowałem na niebieski ale je przemaluje bo tez nie wyglądają ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KARPIU Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Całkiem fajny tylko te siedziska wydają się za czyste i świeże w porównaniu z resztą. Czy na filmie też był taki ciemny odcień kamo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 31 Października 2009 Autor Share Napisano 31 Października 2009 Czy na filmie też był taki ciemny odcień kamo???? Nie odpowiem Ci na to bo nie mam pojęcia, nie jestem w stanie tego sprawdzić. Chciałem tez powiedzieć że na niektórych elementach czołgu są ślady moich paluchów to sie póżniej zakryje Mig-iem. Też na którymś zdjęciu widać antenkę, właśnie dorabiam flagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 Pytanko: Czy wiecie jak zrobić imitacje szkła na goglach, Dałem kroplę super gluta i się troszkę błyszczy ale nie za bardzo. Dzisiaj jeszcze wrzucę zdjęcia chałupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Cyjanoakryle robią się matowe po wyschnięciu. Z chałupniczych środków nadaje się wikol - ładny, przejrzysty po wyschnięciu (wstępnie biały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Pytanko:Czy wiecie jak zrobić imitacje szkła na goglach, Dałem kroplę super gluta i się troszkę błyszczy ale nie za bardzo. Dzisiaj jeszcze wrzucę zdjęcia chałupy. http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=9&przedm=194993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Czy na filmie też był taki ciemny odcień kamo???? Chyba był ciut jaśniejszy : Zdjecie z http://www.tvmovies24.com/images/programmes/92354/sahara_wide.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 Reggy i Rafał Dzięki bardzo za pomoc. [EC]Duke To jest zdjęcie z drugiej ekranizacji filmu z Jamesem Belushim z 1995 roku. Na tym filmie sie nie opieram tylko na tym z 1942, z Humphrey'em Bogart'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi