Tomek Mroczkowski Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 ładnie wytyrany Ale na zbliżeniach widać wewnętrzną cześć koła nie do końca pomalowaną i sterylną bardziej niż Polskie szpitale... A no i gąski lewitują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 1 Października 2009 Autor Share Napisano 1 Października 2009 łAle na zbliżeniach widać wewnętrzną cześć koła nie do końca pomalowaną i sterylną bardziej niż Polskie szpitale. No właśnie wszystko na szczęście zawczasu na zdjęciach wychodzi. A no i gąski lewitują Właśnie teraz żałuję, że nie wymieniłem tych gąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 na zbliżeniach widać wewnętrzną cześć koła nie do końca pomalowaną Dokładnie ale po za tym to pięknie nie mogę się naoglądać:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 bardzo fajnie.ladne zarysowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Biżuteria na Merkavie zaczęła mnie denerwować więc odłożyłem ją na bok. No więc zacząłem tworzenie obiecanej podstawki. Zrobiłem plan co gdzie będzie (będą nie jeden a 3-4 żołnierze, drzewo będzie jakieś spalone do połowy) Całość pokryłem papierem toaletowym przyklejonym na wikol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 Podstawka już pomalowana i ośnieżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Podstawka wygląda całkiem nieźle. Jedyne co mi się średnio podoba, to ustawienie Teciaka. Wg mnie lepiej by wyglądał gdyby nie wystawał za podstawkę, zwłaszcza, że jest całkiem sporo miejsca przed nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Też jestem za, aby dać model w centrum scenki, no chyba że Rafał K. coś kombinuje i postawi przed teciakiem małe co nie co hmm? ;) Może idąc śladem Rafała Jankowskiego położyć z przodu nie konia, a martwą i ośnieżoną krowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Kurde, jestem pod wrażeniem. Model pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Przestawienie teciaka raczej nie wchodzi już w grę ponieważ porobione są już koleiny, jednak lubię gdy czołg ma gdzie jechać Wczoraj tyle mi się udało zrobić. Zrobiłem również ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Zamówiłem tych panów: Zrobiłem ramkę A tak się prezentuje całość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Wie ktoś może z czego można by zrobić ogień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Proszę cię bardzo: http://santacruzwarhammer.blogspot.com/2009/09/great-way-to-watch-your-models-burn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Wie ktoś może z czego można by zrobić ogień Wszechużyteczna parafina... Podstawka psuje efekt... śnieg jest nie teges. I te przyjarane pnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Dlaczego uważasz że śnieg jest "nie teges" ? Co jest z nim nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Jak dla mnie drzewko mogłoby mieć więcej gałęzi a nie tylko równiutko przypalony pień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Dlaczego uważasz że śnieg jest "nie teges" Teraz to wygląda jak zwykła soda, jednolita powierzchnia. W chwili obecnej masz tylko bazę, którą należałoby podpracować. Kolor jest zbyt jednolity, przydałyby się jakieś punktowe roztopy/przebarwienia śniegu na kolor błota/ziemi (szczególnie w miejscu przejścia śnieg/gleba koło czołgu). Roślinność - kilka kępek wyschniętej trawy wystającej ze sniegu powinno wytarczyć. Skoro chcesz wstawić tych figurantów, to wypadałoby pomyśleć również o wykonaniu później śladów butów etc. Jak już sobie robisz sam ramkę, to łącz narożniki ścięte pod kątem 45 stopni, wygląda to dużo lepiej. I kolorek - do tego śniegu pasuje akurat czarny rant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi