szlachcik1 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 (edytowane) Witam, modelik taki dla relaksu, łatwo i szybko się go sklejało nawet, ku mojemu zdziwieniu miało szpachli poszło. Nie pasowała tylko górna płyta (za krótka była). Zrobiłem kilka przeróbek, ściąłem nity producenta i powstawiałem swoje i porobiłem uchwyty od klap. Jedynie z czego nie jestem zadowolony to kalki bo źle siadły i miejscami podstawka mi popękała ale się zasypie jeszcze... Chciałem spróbować z takim malowaniem bo jest nietypowe i wyszło tak, nie wiem jak ze zgodnością i doborem kolorów bo na oko robiłem ale mi się podoba, zapraszam do komentowania: Tu fotka z warsztatowania - widać powtórne nitowanie i problem z górną płytą: PS. Wiem, że siekierka jest boska Edytowane 27 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Fajny, mi się podoba Czysto sklejony i pomalowany. Co do kolorów i odwzorowania oryginału to się nie wypowiem bo się nie znam ale wrażenie robi pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Fajny! Podoba mi się. Trochę się błyszczy, ale dla niektórych to nie wada. Duży plus za modelik. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 Dziękuje Panowie błyszczy się bo po washowaniu o dziwo olejna jeszcze nie wyschła i nie wiem czemu a modelik w piątek w nocy w sumie to wczoraj skończyłem poczekam jeszcze kilka dni i może go matem potraktuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pala127 Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Fajny;) Ja też niedługo zmęczę swojego- na razie jestem w trakcie dłubaniny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Ładna rzecz i to z zapomnianego okresu naszej historii. Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 28 Września 2009 Autor Share Napisano 28 Września 2009 Łukasz czekamy na galerię Jędrek dzięki wielkie. Cieszę się, że Wam również przypadł do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi