rtoipmodest Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 W październiku planuję zacząć takiego oto potworka: Fotka pochodzi z publikacji Concorda 7009 i przedstawia wózek Armii Libańskiej, konkretnie 5 Brygady (oddziały wierne gen Aoun'owi). Fota najpewniej z 1989r - kiedy to gen. Aoun wypowiedział wojnę Syrii. Modelik będzie z ACE. Nie jest nawet taki najgorszy. In boxa wrzócę kole weekendu. Prośba o pomoc z kamo i wieżą, bo jest to (wieża) chyba miejscowy wymysł Na deser foto boss'a: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Czekam czekam, miło że się ujawniłeś wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Widzę na forum zaczęła się w acemania wśród siedemdwójkowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 No cóż Panzer4 firma ACE to może nie jest szczyt jakości, ale próżno oczekiwać by Revell zaryzykował takimi bizzare'ami. W zanadrzu mam jeszcze dwa ich produkty: Oba z Falklandów. Jesli to zrealizuję to w mojej kolekcji bedzie 5 ich wyrobów i wszystkie z lat 80ych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 I tak trzymać! Jak co jeszcze najdę to wrzucę! ACE rządzi! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 No z tym M-3 to zabawa bedzie przednia. ACE powinno dlaczac do modeli papier scierny formatu A4. Moj prawie gotowy (iracki). A w ramach "masochizmu wyprobowanego" zakupilem ERC-90 . A propo kolek, zastanawiam sie czy nie dac odlac tych orginalnych gumowych. Przy samolotach z I WS po 15-tu latach wszystkie popekaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 20 Października 2009 Autor Share Napisano 20 Października 2009 Poprosiłem kolegę o pomoc na ML: http://www.network54.com/Forum/47209/message/1255967436/Lebanese+Panhard+M-3+question No i w pierwszej odpowiedzi mam rozwiązanie zagadki z "wieżą" Wygląda na to, że muszę poszukać modelu Hellera. W tym momęcie projekt zbliżył się do 100wki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Sam temat jest interesujący, ale tu pojawia się pytanie: czy to ma sens? Około 100 zł za model w 1/72...nie wiem - ja bym się zastanowił dwa razy (a nawet sto ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi