fulcrum_29 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Witam Model jak w tytule Składalność taka sobie,sporo części kiepsko spasowanych ,dodatkowo biorąc pod uwagę gabaryty model troszke męczący Ale myśle że końcowy efekt wynagradza trudy klejenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Ładnie i czysto sklejony, ale mógłbyś go trochę przybrudzić . A jak tam wnętrze olbrzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 2 Października 2009 Autor Share Napisano 2 Października 2009 Brudzenie jest ,ale bardzo delikatne i przy zdjęciach z lampą jest słabo widoczne. Nie chciałem zbyt mocno brudzić ,bo zdjęcia które oglądałem nie przedstawiały brudnych i zniszczonych maszyn A wnętrze? proste i duże Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Hy model jest wielki przydał by się wash malowałeś ręcznie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 No i fajnie wyszedł. Ja mojego to trochę bardziej styrałem ciężką służbą w półpustynnym klimacie . Nie pomalowałeś ramy odsuwanego okna na lewej burcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Ciekawe jle to pali na 100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Coś kolorki nie ten teges... Zwłaszcza spód. Chyba niebieski powinien być. Generalnie, może oprócz kolorystyki, model jest bardzo fajnie zrobiony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 kolorki są teges... Malowany aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 A zdjęcie z jednogroszówką gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Dla mnie zbyt zabawkowo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 Będzie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Dla mnie ładnie wygląda. Zresztą o gustach się nie mówi. Jest czysto sklejony. A drobne babole każdy może popełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twombly Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 też fajny ale tu kamo jest takie owalne nie wiem jak to nazwać fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Śmigło robi wrażenie, zdecydowanie pozytywne! Dwie rzeczy mi się rzuciły w oczy, pierwsza to srebrząca kalka na nosie, na szczęście reszta siadła bardzo ładnie, więc pewnie to drobny błąd w sztuce. Druga sprawa to barwy. Ze zdjęć zamieszczonych przez Ciebie wynika, że spód powinien być jasno niebieski, a ten oliwkowy bardziej wpadający w zieleń. Szkoda, że nie pokusiłeś się o warsztat, fajnie byłoby zobaczyć tego potworka 'od kuchni'. Dobra robota, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 A mówiłem, że kolory nie grają coś;) No, ale modelarstwo dowolność daje. Tak czy inaczej za tego wiertoleta plus wielki. Wielki Jak sam model:D ps. jakiś UAZ by się w ładowni przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid98 Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 spód powinien być troszkę bardziej jasno niebieski ale ogólnie nie jest zły bo też wiadomo nie każdy zrobi idealnie jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Dawid98 przecinki, kropki i wielkie litery proszę bo twoje posty są mało czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi