Barthass Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Pomyliło mi się, na trzeciej fotce oczywiście, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 @#%&@#@ Acadey Czyli pewnie tego tez nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Czyli pewnie tego tez nie było? Kurcze, jednak zostaw te otwory, wielkie sorry, ale przez przypadek miałem właczone zdjęcie tylnej części wieży Merkawy 3 Baz Dor Dalet ( bardzo podobna wieża do Mk.4 ) ,i tam nie ma otworów, natomiast w Mk.4 są, jeszcze raz przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Czyli niepotrzebnie odrywałem ten kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 30 Października 2009 Autor Share Napisano 30 Października 2009 Po dłuższych poszukiwaniach mojego tematu wreszcie go znalazłem Wznowiłem pracę nad Merkavą. Założyłem gąski i kosze żywiczne. Biżuterie zostawiam sobie na koniec ponieważ nie lubię jej robić. Sorki za zdjęcia prosto z warsztatu ale robione na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Rozne sa czolgi ksztaltem , ale Merkava ma klase . Kosmiczny ksztalt , mozna na niego patrzec i patrzec . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 Po washu: Po filtrowaniu umbrą naturalną: I po szaleństwie z pigmentami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 No, coraz lepiej to wygląda. Ale Nie pomalowałeś peryskopów wokół włazu dowódcy oraz przednich świateł. Ranty kół jezdnych powinny być w kolorze kamuflażu, nie w czarnym ( są stalowe, bandaż gumowy zaczyna się zaraz za nimi): Oraz w zaznaczonym miejscu powinien znajdować się hak do podnoszenia tego modułu pancerza ( powinny być 2 haki na tym module) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 (edytowane) Dzięki za wytkniecie błędów. O tych hakach rzeczywiście zapomniałem, już się znajdują na odpowiednim miejscu. Co do bandaży, ta cały był odlany osobno od koła. Cały psiknąłem aerkiem i nawet nie podejrzewałem, że będzie trzeba w nich coś jeszcze malować. Jednak raczej już nie będę tego ruszał. Wizjery pomalowałem dopiero na próbę i wyszły moim zdaniem trochę za jasne. Jeszcze będę szukał odpowiedniej mieszanki. Będę starał się uzyskać mniej więcej taki kolor: Edytowane 1 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Merkavy mają pomalowane koła napędowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 Na to wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 3 Listopada 2009 Autor Share Napisano 3 Listopada 2009 Nudziło mi się trochę. Sokół milenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 11 Listopada 2009 Autor Share Napisano 11 Listopada 2009 Jakiś czas temu skończyłem już robić "biżuterię". Wyczyściłem ją trochę Debonderem Z CA. Niestety przez chorobę nie mogę na razie jej pomalować, jednak za parę dni będę już w pełni sił i będę mógł skończyć pracę na rydwanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi