Dolin Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 MODEL : 1996-1998..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Ten tez bardzo ładny i tu juz podstawka bardziej sie komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 mi się podoba, bardzo fajny model Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Bardzo ładny model, gratuluję ! Rzuciło mi się tylko w oczy mocowanie tych beczek i skrzyni. Nawet jeśli są puste to takie sznurowadło to za mało, ale to już drobiazg. Całość miła dla oka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanzerVI Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 ?adny model ale chyba nie powinien mie? tego bia?ego pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 super,swietny kolorystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Piękny. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Czołem! Świetny model! Podoba mi się malowanie i to że nie jest zabłocony. Mam takiego samego w kolekcji. Może za jakis czas umieszczę go na witrynie. viewtopic.php?t=16646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi