KrzysztofG Napisano 11 Października 2009 Autor Share Napisano 11 Października 2009 Truckerek Tak Mam Zamiar Skrzynia Będzie Srebna A Silnik Dekle chyba Srebne i Cały będzie Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Po co odcinacie tą skrzynię biegów i sobie utrudniacie życie, to ja nie rozumiem. Ktoś odciął i już wszyscy odcinają... Taśmy Tamiya do maskowania nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanek5 Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Po co odcinacie tą skrzynię biegów i sobie utrudniacie życie, to ja nie rozumiem. Ktoś odciął i już wszyscy odcinają... Taśmy Tamiya do maskowania nie ma ? Też się nad tym zastanawiam ;]]]] Znalazłem fotki silnika scanii, może komuś wpadnie w oko kolorystyka bo jak narazie to wszyscy robią (ja zreszta też ) niebieskie bloki, srebrne dekle itd... (JarekS ) fotka mała bo niestety wiekszej nie znalazłem:/ (silnik co prawda DC16 - 680 konny, ale chodzi o malowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Fabrycznym kolorem Scanii jest kolor ciemny szary - coś w stylu Gunship Grey od Tamiyi. Nawet jeśli klient zamawia indywidualnie różową ramę, to silnik i jego osprzęt jest szary. Ulegliście modzie, że znów ktoś pokazał silnik demonstracyjny, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i wiele osób już tak samo maluje i myśli, że jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 KszysztofG czemu każdy wyraz piszesz z dużej litery denerwuje mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 A dlaczgo Ty - Piotrze, nie używasz interpunkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 A czy jest jakiś problem w odczytaniu posta straciłeś jego sens czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 (edytowane) Witam Silnik i Skrzynia Dostała pierwszą warstwe podkładu jutro rano. Dostanie 2 ,bak paliwa też .Jutro Dostanie 1 Warstwe Jeśli Ktoś ma foto silnika Scania V8 580 480 To .Prosze nie chodzi mi o (demonstracyjne) Edytowane 13 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 WitamSilnik i Skrzynia Dostała pierwszą warstwe podkładu jutro rano Dostanie 2 ,Bak Paliwa też Jutro Dostanie 1 Warstwe Jeśli Ktoś ma Foto Silnika Scania V8 580 480 To Prosze nie chodzi mi o (demonstracyjne) Możesz wreszcie pisać po polsku, a nie ciągle tymi wielkimi literami. Zacznij przestrzegać zasad interpunkcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Dobra a ty przestań sobie nabijać wkońcu licznik tymi postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Kolego KrzysztofG proszę cię żebyś zastosował się do zasad panujących na tym forum. To naprawde świadczy o tym jak się odnosisz do innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 O proszę kolega KrzysztofG pazurki pokazał... Ja na miejscu moda już dawno bym coś z tym zrobił bo tylko sie nerwy szarpie przez takich ludzi. Brak szacunku i nic więcej... Ileż można prosić żeby ktoś się dostosował do zasad forum ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Dobra sorry za to mam pytanie czy jak się wydłuża /przedłuża rame,używa sie pcv i jakie są to wysokości czy grubości Teraz wam pasuje takie pismo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Nie jestem dzieckiem neo, abym miał satysfakcje z tego, że mam 5000 postów. Mogę mieć 50, które są bardziej konkretne od 5000 innych. Tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Nie Truck oto mi niechodzi tylko że niepotrzebnie piszesz .Dobra dzięki daliście mi (wycisk),rade czy jak to nazwać .Tylko oto mi chodzi że Dodaj też coś oprócz tego A napewno będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Co mamy dodać oprócz tego ? Niepotrzebnie pisze ? Chyba potrzebnie, bo gdybyśmy nie pisali, to Ty nadal byś pisał pismem 13 latków, bez składni i ogólnego sensu Więcej pokory. Mniej pisz głupoty, a więcej myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 No więc jakbyś czytał co napisałem że dobrze że mi daliście taki wycisk forumowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Czytam, ale nic z tego nie rozumiem, bo nie ma w Twoich wypowiedziach prawie żadnych znaków interpunkcyjnych, więc trzeba być niezłym Sherlockiem, żeby coś z tego zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Chyba nie jest dobrze. Napisaliśmy ci co i jak a ty mimo to nie stosujesz się do zasad interpunkcji....a może to ja nie umiem czytać? Już nie mam siły tu więcej pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 A tak w woli ścisłości to licznik postów został wyłączony dobre pół roku temu jak nie dalej, więc nadmierne pisanie postów niczego nie nabija jak to zarzucił kolega KrzysztofG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 A tak w ogóle to czy ilość napisanych postów o czymś świadczy ?? Bo według mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Tak na niektórych forach są za to rangi... Co do pisma się nie będę wypowiadał, bo czasem nie lepiej pisze. Staram się myślę ze to się liczy. I uważam że ty też tak powinieneś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Witam.Aktualizacja z 14 Pazdziernika. Pomalowałem bak Scani 1szą warstwą podkładu,przy ramie troszke porobiłem zrobiłem z przodu ośke zapomniałem jak się to nazywa.Silnik i skrzynia dostana jutro 2 warstwe podkładu.Podkład nie jest najlepszy Niewiem czemu wyjaśniam że to mój 1 Model więc nie będzie tak piękny chce zastosować okablowanie. Oto Zdjęcia created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Przy pierwszym modelu ja bym polecał skleić i pomalować go jak najlepiej, a nie rzucać się z motyką na słońce i robić instalacje nie mając zbyt dużego doświadczenia z modelami ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Nie chce robić Okablowanie na zawsze chce tylko zobaczyć jak będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi