Tysiuniek Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Model przedstawia wóz będący w dyspozycji Office Of Special Investigation (Biuro Dochodzeń Specjalnych), operujących na terenie wyzwolonego Kuwejtu, zaraz po wycofaniu się wojsk irackich. Zadaniem tych sił było zapewnienie wstępnej normalizacji na terenie wyzwolonego kraju, siły zastępowały rozbitą kuwejcką policję. Siły zapobiegały wandalizmowi,szabrownictwu porachunkom, łapały szpiegów, dywersantów, wyłapywały niedobitki armii irackiej, pełniły rolę kontrwywiadowcze itp. Model zbudowany z standardowego zestawu Academy, bez użycia kupnych elementów waloryzacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 nówka sztuka, prosto ze sterylnego laboratorium, sklejony CZYSTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Zgadza się, taki miał być 'prosto od dilera, nówka nie śmigana". Przede wszystkim chodziło mi o cieniowanie, na tzw. nakładkę, szkoda że na fotkach niezbyt dokładnie widać. Bardzo lubie ten model, może dlatego że był pierwszy, chociaz pewnie nie jest szczytem możliwości modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 A mnie się podoba. Tylko ta łamana antena jakoś mi nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Daj leciutki kurz na kółka chociaż. Taki bardzo lekki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Może to i dobry pomysł...Jak robisz taki delikatny kurz? Jakim kolorem? Tak, aby wyszło odpowiednio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Ja osobiście korzystam z aerografu. Używam jakiegoś koloru piaskowego, najczęściej troszkę jaśniejszego niż kolor pojazdu. No i pryskam. Im niżej tym więcej. najlepszy efekt tego widać tu: KLIK Ewentualny myk, który przyszedł mi do głowy, to przetrzeć później bieżnik opon, tak aby uzyskać efekt jazdy po asfalcie. Czyli zagłębienia zapiaszczone, a to co z asfaltem się styka czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Ok, dzięki. Zastosuję...Prawdopodobnie przy okazji malowania nastepnego Humvee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi