michuXCZ Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 (edytowane) Witam! Postanowiłem zbudować 2 Steyr-y HD (Heavy Duty) w barwach firmy "Felbermayr". Podwozie do zbudowania modelu będzie od Mana TGA. Dlaczego? Bo podwozi do Mana F2000 w Herpie nie ma a ze zdjęć Steyra wynika że podwozie od mana będzie dobre Części jeszcze do mnie nie dotarły ale lada dzień będą. Na początek fotki części: 1:1 © http://www.hadel.net Pozdrawiam Edytowane 21 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 michuXCZ - w temacie musi sie znalezc in-box Twojego egzemplarza. Jak juz bedziesz mial model, pamietaj by go wrzucic. Powodzenia & sukcesow w konkursie. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Tak pamiętam Na pewno jak dojdą to dam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 No przyglądam się by oddać potencjalny głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 z racji skali czyli 1/87 czekam na dalsze poczynania!!! ku chwale skali!!! powodzenia!!! p/s a może by jakiś strażacki?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 19 Października 2009 Autor Share Napisano 19 Października 2009 Siemasz! Dziś doszły kalki do Steyrów Otwierając paczkę zobaczyłem rosyjskie kalki z felbermayra i musiałem zmienic projekt z Austryjackich Steyrów na Rosyjskie Kolor spreju wybrany Pzdr! P.S. Sorki za fotki P.S.2 Nad strażackimi jeszcze pomyślę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 20 Października 2009 Autor Share Napisano 20 Października 2009 Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Może jakiś komentarz do ostatnich fotem, bo osobiście nie bardzo wiem o co z nimi come on ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Na ostatnich fotkach Michu chyba dał kalkomanie Felbermayr'a na naczepę... Trochę kiepsko są nałożone, ponieważ widać ich film . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 20 Października 2009 Autor Share Napisano 20 Października 2009 Kiepsko są nałożone bo to jest tylko przymiarka bo naczepa będzie malowana w kolorze steyra A jeden Steyr będzie z Rosji a drugi z Austrii. Nie ukrywam że powstanie również Stralis II Felbermayr Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 Wczoraj plany dziś prototyp Będzie jeszcze malowany glob i kilka szczegółów Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Kalka z napisem idzie krzywo. Opada po stronie kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 21 Października 2009 Autor Share Napisano 21 Października 2009 Tak wiem na pewno to poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi