SniggerS Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 No Artur super pomysł Będę tu często zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Dobrym materiałem na takie rzeczy jest spienione PCV - dostępne np. w Casto... mie - klei się i obrabia super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Hej artoor_k! Świetny projekt! Sam kiedyś myślałem o zrobienu takiej zabawki tylko że z 5 elementu... Kurcze, to dopiero będzie oryginalny model! Czekam z niecierpliwościa na pierwsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Witaj! Nie jestem fanem S-F ale konstruowanie replik broni to jedyna rzecz jaka mnie rajcuje z tych klimatów!! dajesz dajesz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2009 Cześć! No więc wydrukowałem części,wyciąłem kilka i ...wenę do sratcha szlag za przeproszeniem trafił.Proszę o przeniesienie do normalnego działu SF bo nie wiem kiedy się wezmę za dalsze prace.Wystartuję z czymś SF ale nie mam siły na skraczowanie ,przynajmniej teraz.Przepraszam wszystkich :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Spokojnie, to tylko chwilowe. Odłóż na półkę albo schowaj głęboko i zajmij się czymś innym. Wena przyjdzie w najbardziej niespodziewanym momencie. Nie rezygnuj bo to jeden z ciekawszych projektów na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 No coz, szkoda, ale skoro autor prosi ... to przenosiny zrobione. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2009 Też żałuję.Nie rezygnuję, po prostu musi odleżeć swoje.Nie sądzę żebym się wyrobił z weną do końca konkursu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi