rafik1213 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Witam modelu chyba nie muszę przedstawiać bo to znany i lubiany model. Zmotywowany konkurs postaram wykonać się najlepszy model w moim życiu . Nie liczę na nagrodę ale liczę na dobrą zabawę i efekty mojej pracy . Modle zacznę po falkusiu1 i po avi c2 In-BOX Pudełko Ramki [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 18 Października 2009 Autor Share Napisano 18 Października 2009 Część prace ruszyły pomalowałem tablice wnętrze kabiny . Uciąłem klapy i dorobiłem w wnękach podwozia przewody hydrauliczne .To tyle na dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Hurrra wreszcie coś widać na zdjęciach Pracuj dalej bo dość dobrze Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Nie ukrywajmy :P . Te przewody są chyba ciut za duże i nie pasują do tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 złapałeś ostrość na kawałku drutu, a na tablicy już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Nie ukrywajmy :P . Te przewody są chyba ciut za duże i nie pasują do tej skali. Może będą diody LED w goleniach, lub przez golenie poprowadzone zasilanie do silniczka napędzającego śmigiełko...? A poważnie - chociaż zedrzyj izolację z kabelków (bo to chyba nie są linki, tylko druty?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 ciemnoszary w środku ..? sugerowałbym jednak zieleń (jest parę relacji podobnego sprzętu na forum, rozejrzyj się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi