Zderzak Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 No to tylko tablica ostrzegawcza i jest gitara już jest. Tablica zamontowana. Teraz zastanawiam się czy czegoś jeszcze nie dodać.Jakbyś potrzebował pomocy w tej sprawie, to daj znać. Dzięki za chęci, ale raczej już nie w tym Humvee. Niewykluczone, że jeśli zdecyduję się na kolejnego Humvee, to wtedy zwrócę się z prośbą do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 Witam ponownie! Posuchopędzlowałem model i tak to teraz wygląda. Ja jestem zadowolony. Osobiście uważam, że ten Humvee jest najlepszym z moich dotychczasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Osobiście uważam, że ten Humvee jest najlepszym z moich dotychczasowych Zdecydowanie tak. Wygląda bardzo elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Ależbym w nim wieże obudował, dałbym skrzynki amunicyjne plus daszek improwizowany który widziałem na zdjęciach ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Piękny humvee Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 30 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2009 Dzięki za komentarze Ależbym w nim wieże obudował, dałbym skrzynki amunicyjne plus daszek improwizowany który widziałem na zdjęciach ostatnio. Nie powiem, że pomysł ciekawy. Nawet myślałem o samych szybach nad osłonami, ale już tak zostawię. Co do skrzynek, to mógłbym je nawet dać, ale nie mam żadnych. Mam tylko jakieś resztki, ale to zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2009 Witam! Poprawiłem jeszcze tablicę. Stara była za ciemna. Model uważam za gotowy. Przy okazji zapraszam do galerii(niedługo dodam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Przy okazji zapraszam do galerii(niedługo dodam) No to się streszczaj bo ma szybko być Czekam z niedoczekaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi