Gościu Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Witam. W końcu uporałem się z tym całym galimatiaszem. Historyjka.... Patrol grenadierów pancernych natknąłbył się na wojska nieprzyjaciela, helmut postanowił posprzątać na płycie nadsilnikowej...granatem. I B&W: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 No nie, znowu jakość wykonania taka sama jak poprzednie . Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 świetna scenka i jeszcze lepsze wykonanie, w szczególności podoba mi się wykonanie terenu i wszelkich bambetli Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Scena pierwsza klasa. No to ładny pomysł miał Helmut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Października 2009 Autor Share Napisano 18 Października 2009 Dzięki ! p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 No i jest fajnie osobiście ja bym tam gdzie są te dziury na tynku od pocisków to jakimś ceglastym w trochę dół przejechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Robisz scenki prawie tak dobrze jak Oskar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Elegancko Widzę , że imię już w "wersji eksportowej", to na brajlowskie konkursy, jak przypuszczam ;) ? Będzie złoto , nawet kciuków nie muszę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Cóż Rafale, zdążyłeś nas już przyzwyczaić do pomysłowości i jakości Twoich prac, więc mogę napisać jedno - po prostu pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Mi się również podoba! A wymienię co mi się podoba -Gruzy w budynku i całe wyeksploatowanie -Syf kiła i mogiła -Czołgi i figurasy Teraz co mi się nie podoba -Niebieski materiał na płycie silnikowej -Za monotonnie poumieszczane dziury po kulach na budynku I jakim cudem on tam wjechał? Żadnych śladów, krzaki całe, nawet lufa wytrzymała przejazd Ale ogólnie Superanco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Października 2009 Autor Share Napisano 20 Października 2009 thx. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Trochę nie rozumiem tej lufy wbitej w glebę, ale poza tym rewelacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Hej, zerknij do lektur choćby o Stalingradzie a wszystko znajdzie swoje miejsce, niemniej dzięki, pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi