Michał94 Napisano 15 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2006 to jest kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 to jest kamo Ale jakiś taki nie teges ten kolor.W RAF-ie chyba takich nie było kamo : http://www.old.modelarstwo.org.pl/lotnicze/dokumentacja/malowanie/raf/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 15 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2006 ale to jest inny model mustanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 To jest mk III a wszystkie one miały wnętrze jak napisał wyzej Deco tak samo jak i luki podwozia.. Kamo powinno byc dokładnie takie jak ( pod względem kolorów) np. w moim Tespeście.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 To jest mk III a wszystkie one miały wnętrze jak napisał wyzej Deco tak samo jak i luki podwozia..Kamo powinno byc dokładnie takie jak ( pod względem kolorów) np. w moim Tespeście.. Pozdrawiam! Paws dobrze mówisz!Ja na twoim miejscu zmył bym te kolory i kupił pactryi pomalował wedłóg prawdziewego wzoru!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 15 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2006 Tak te chzba yrobie tzlko cyzm ymz , acha no i pomalowaem na yielono kokpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 Tak te chzba yrobie tzlko cyzm ymz , acha no i pomalowaem na yielono kokpit ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 Michal, pisz zesz jakos w ludzkim jezyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 15 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2006 Tak też chyba zrobie no i pomalowałem kokpit na zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 16 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2006 Model porzuciłem bo jak się dokładnie temu przyjżałem to okazało się że praktycznie ogon nie istnieje a poza tym nawaliłem za dużo farby że az koła trzeszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Mustang w/g Humbrola to:116 i106 góra ,128 dół barwy RAF.USAAF to 159Humbrola.Kokpit to 150 Humbrola.Revelle mają mało odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 14 Lutego 2007 Autor Share Napisano 14 Lutego 2007 A przepraszam... na co mi ta informacja jak ja ten model dawno temu dalem do utylizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Tobie na nic, ale ktos inny moze skorzysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam. Jak idą prace nad modelem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 a zauważyłeś że ostatni raz autor watku logował sie dokłądnie 2 lata temu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Robert... Wg moich wyliczeń prawie 6 hihihihihihihihihi. Szczęśliwego Nowego Roku !!! Skoro model nie istnieje, to może zamknąć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Nadzieja wciąż w nas się tli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Bogus ale ja mowie kiedy ostatni raz logowal sie autor a nie kiedy byla ostatnia aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Faktycznie Robercie, jesteś bardzo spostrzegawczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Szary - pretendent do tegorocznej złotej łopatki, w tym wypadku to nawet i kilofka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Forum archeologiczne będzie chyba lepszym miejscem dla mnie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi