PKD4GA Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 z tymi fotkami KT to bym raczej nie demonizował. są egzemplarze obfotografowane z każdej praktycznie możliwej strony. gorzej z "softskinami" - bo te jakoś chyba fotogeniczne nie były... - moze i troche bylo demonizowania/przejaskrawienia, ale tylko zeby wytknac ze min. polowa modeli Panzerwaffe to faktycznie Panzerwaffe S-F - to moje wrazenie - mozliwe ze sie myle (?) Majek koleny raz napisal to co ja chialem Dodam tylko ze mam wrazenie ze tu ostanio same krucjaty i "wojny o lepsze jutro" trwaja Grzegorz Calkiem mozliwe ze "otwarta" - dzieki Pozdr. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 Majek koleny raz napisal to co ja chialem. Dodam tylko ze mam wrazenie ze tu ostanio same krucjaty i "wojny o lepsze jutro" trwaja Ano widzisz, bo to od uzytkownikow forum zalezy (no i po czesci tez od administracji), czy takie Jihady beda tolerowane i podkrecane, czy wrecz tepione i wygaszane w zarodku. Niestety, prawda jest taka, ze duza czesc modelarzy ma "w genetyce" usposobienie bojowe, dlatego w pewnym momencie fora staja sie plujnicami i miejscami do wzajemnego obrzucania sie lajnem... Sorry, ale nie mam zamiaru doposcic do takiej sytuacji, dopoki przynajmniej moge miec cos do powiedzenia w tym przybytku. Mysle, ze wielu kolegow sie ze mna zgodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 Oczywiście, macie rację. ALE: Po co tworzyć takie SF (które nawet do tematu panzerwaffe '46 nie podchodzi), jeśli za takie same pieniądze można kupić KT Dragona z 9 zębowym kołem napędowym i zwykłymi gąskami? Równie wypasionego. Który w takim malowaniu i z zimmeritem jest jak najbardziej poprawny? Nie pojmę tego chyba nigdy, a bynajmniej nie jestem maniakiem poprawności za wszelką cenę . Wręcz przeciwnie - zwykle umiejętności nie pozwalają mi na poprawienie błędów części błędów. (zwykle tych najbardziej rażących ) Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 Ojej, no czasem jest kwestia tego jaki model Ci w danym momencie w lapki wpadnie... Czasem kupisz cos, lezy to na polc iles tam lat i nagle, jak sie za niego zabierasz, to sie okazuje, ze Twoja wizja zmienila sie o 180 stopni, a nie bedziesz kupowal nowego zestawu, tylko robisz ten, co masz... Kazdy robi jak lubi... A ze nie wszystkim sie to podoba... No coz... De gustibus non est disputandum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 za takie same pieniądze można kupić KT Dragona z 9 zębowym kołem napędowym i zwykłymi gąskami? - bo ja wiem ? Sposobow wydawania $$$ jest nieskonczenie wiele - podobnie jak form spedzania wolnego czasu. Najgorsze sa wojny miedzy klubem graczy w bierki, a klubem szachowym. Szachistow jest wiecej, wiec bierki beda juz wkrotce zakazane De gustibus non est disputandum... - no qrcze pieczone Pozdr. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 ... De gustibus non est disputandum... Czyli...w sprawach smaku (gustów, upodobań) nie ma dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 ... De gustibus non est disputandum... Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 Czyli co? Moge temat zamknac? No to zamykam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi