Jump to content

Humvee_nasze_kolekcje

Qdłaty
 Share

Recommended Posts

Ponieważ niektórzy lubią zdjęcia rodzinne, zakładam ten temat, aby każdy mógł się pochwalić swoją Hummerową rodzinką. Oczywiście ilość nie gra roli. Jednoosobowe rodziny też się liczą.

Tak więc ja zacznę:

rodzinne.jpg

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kubisz Imponująca kolekcja Musisz niedługo większe prześcieradło kupić.

Na tym się jeszcze kilka zmieści. To jest w końcu prześcieradło małżeńskie, więc swoją powierzchnię ma

Qdłaty Też ładnie, aczkolwiek nieco mniej (co nie oznacza, że nie będzie więcej)

Zdjęcie Maćka też trochę nieaktualne - wszak Humvee + ZSU już gotowy

wszak Humvee + ZSU już gotowy

Już prawie.

kubisz, poproszę zdjęcia ambulansu na maila, chodzi mi głównie o cieniowanie, a przy okazji silnika z polskiej wersji.

wciąż zaskakuje mnie ilość wersji tego pojazdu

W całym projekcie nie została pokazana nawet połowa możliwych wersji, o modyfikacjach polowych nie wspominając.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Trzeba przyznać, że wyglądają na prawdę fajnie. Trochę tak jakby z jednej jednostki. Tak samo nie-ubrudzone, te same kolory. Moje piaskowe humvee's, mimo że w tym samym kolorze, to każdy jest inny. Nie mógłbym powiedzieć, że tworzy to jakąś spójną kolekcję.

Jedyne co się rzuca w oczy, to to że wszystkie maja "wytrzeszcz" - chodzi mi o przednie światła. Za słabo je wciskasz. Ja wiem, ze to problematyczne jest. Metodą jest, aby w reflektorach troszkę zeszlifować krawędź. O wiele łatwiej wchodzą na swoje miejsce.

...wszystkie maja "wytrzeszcz" - chodzi mi o przednie światła. Za słabo je wciskasz. Ja wiem, ze to problematyczne jest. Metodą jest, aby w reflektorach troszkę zeszlifować krawędź. O wiele łatwiej wchodzą na swoje miejsce.

W Humvee z Italeri światła powinny ładnie wejść na swoje miejsce. W tych z Academy faktycznie szkiełka są za duże. Jeśli chodzi o przód to Italeri bije Academy na głowę.

Dzięki Panowie,cieszę się,że moja malutka kolekcja się podoba.Obiecuję,że będzie się powiększać.Marzy mi się taka kolekcja jaką posiada Kuba,Maciek,Tysiuniek (a kolekcja BaldPumy powala mnie na kolana,skala i wykonanie) Wytrzeszcz reflektorów,nie zwróciłem na to uwagi

Edited by Guest