Qdłaty Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Ponieważ niektórzy lubią zdjęcia rodzinne, zakładam ten temat, aby każdy mógł się pochwalić swoją Hummerową rodzinką. Oczywiście ilość nie gra roli. Jednoosobowe rodziny też się liczą. Tak więc ja zacznę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 No to ja też, ja też Co prawda trochę nieaktualne już (brakuje portugalskiego M1026 z ISAF i zimowego M1045 TOW), ale wrzucam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 kubisz Imponująca kolekcja Musisz niedługo większe prześcieradło kupić. Qdłaty Też ładnie, aczkolwiek nieco mniej (co nie oznacza, że nie będzie więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 kubisz Imponująca kolekcja Musisz niedługo większe prześcieradło kupić. Na tym się jeszcze kilka zmieści. To jest w końcu prześcieradło małżeńskie, więc swoją powierzchnię ma Qdłaty Też ładnie, aczkolwiek nieco mniej (co nie oznacza, że nie będzie więcej) Zdjęcie Maćka też trochę nieaktualne - wszak Humvee + ZSU już gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 24 Października 2009 Autor Share Napisano 24 Października 2009 wszak Humvee + ZSU już gotowy Już prawie. kubisz, poproszę zdjęcia ambulansu na maila, chodzi mi głównie o cieniowanie, a przy okazji silnika z polskiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Qdłaty pokazał 6 Hummerów, Kubisz go zawstydził i pokazał 13 Przepraszam, ale tak mi się skojarzyło Imponujące kolekcje Panowie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 24 Października 2009 Autor Share Napisano 24 Października 2009 Kubisz go zawstydził Sugerujesz że jest jak TurboDymoMan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 imponujące Panowie, piękne kolekcje śledzę Wasz projekt i wciąż zaskakuje mnie ilość wersji tego pojazdu Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 24 Października 2009 Autor Share Napisano 24 Października 2009 wciąż zaskakuje mnie ilość wersji tego pojazdu W całym projekcie nie została pokazana nawet połowa możliwych wersji, o modyfikacjach polowych nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Moja mała rodzinka .... ... .... .... ... .... .... ... .... .... ... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 No nareszcie się pochwaliłeś Piękna rodzinka, bardzo ciekawe wersje i niebanalne malowania. Rozmnażaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 BaldPuma fajna kolekcja maleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Kilka Humvee później: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 będziesz niedługo musiał kupić aparat z obiektywem szerokokątnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Kubisz Twoja kolekcja jest imponująca Każdy humvee jest perfekcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Pora na aktualizacje (dorobek 16 miesięcy - czyli 2 "miechy"/szt) 00001 00002 00003 cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Ładne stadko I całkiem ładna średnia. Ale jeżeli można - poproszę większe zdjęcie to pierwsze, od przodu. cdn No mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Uprzejmie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Uprzejmie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Mój mały dorobek (mam nadzieję,że humvee będzie przybywać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 8 Lutego 2010 Autor Share Napisano 8 Lutego 2010 Trzeba przyznać, że wyglądają na prawdę fajnie. Trochę tak jakby z jednej jednostki. Tak samo nie-ubrudzone, te same kolory. Moje piaskowe humvee's, mimo że w tym samym kolorze, to każdy jest inny. Nie mógłbym powiedzieć, że tworzy to jakąś spójną kolekcję. Jedyne co się rzuca w oczy, to to że wszystkie maja "wytrzeszcz" - chodzi mi o przednie światła. Za słabo je wciskasz. Ja wiem, ze to problematyczne jest. Metodą jest, aby w reflektorach troszkę zeszlifować krawędź. O wiele łatwiej wchodzą na swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 ...wszystkie maja "wytrzeszcz" - chodzi mi o przednie światła. Za słabo je wciskasz. Ja wiem, ze to problematyczne jest. Metodą jest, aby w reflektorach troszkę zeszlifować krawędź. O wiele łatwiej wchodzą na swoje miejsce. W Humvee z Italeri światła powinny ładnie wejść na swoje miejsce. W tych z Academy faktycznie szkiełka są za duże. Jeśli chodzi o przód to Italeri bije Academy na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Trzeba przyznać, że wyglądają na prawdę fajnie. Trochę tak jakby z jednej jednostki. W pełni popieram - to samo mi się rzuciło w oczy Peter 1410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 (edytowane) Dzięki Panowie,cieszę się,że moja malutka kolekcja się podoba.Obiecuję,że będzie się powiększać.Marzy mi się taka kolekcja jaką posiada Kuba,Maciek,Tysiuniek (a kolekcja BaldPumy powala mnie na kolana,skala i wykonanie) Wytrzeszcz reflektorów,nie zwróciłem na to uwagi Edytowane 9 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Jak niektórzy, to ja też, chociaż nie ma szczególnych powodów, aby się specjalnie chwalić. Ale to dowód, że jednak czasami cos robię, a nie tylko wymądrzam sie na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi