Peter 1410 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Piękna kolekcja,nawet rozmieszczenie pojazdów w witrynce jest chyba jakoś usystematyzowane (zwiadowczy humvee dostał snajperkę na maskę )21 super humvee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Dzięki, Peter Snajperka to miał być "początek" wersji M998 HMMWV Scud Hunter, miałem ją robić zaraz po zwiadowczym, ale jak to u mnie bywa - plany się zmieniły. Ale kiedyś pewnie się i za tą wersję zabiorę - bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Jakubie masz jakieś fotki wersji M998 HMMWV Scud Hunter? (nazwa brzmi bardzo bojowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Zdjęcia są dwa, a właściwie dwie wersje jednego zdjęcia. Pierwsza ma lepsze kolory, druga lepszą rozdzielczość. Takie Humvee używano podczas Pustynnej Burzy do zwalczania irackich SCUD-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Dzięki (humvee ma tyle wersji,sporo ich do zbudowania i to podoba mi się w tym pojeździe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 (edytowane) dawno nikt nie aktualizował mimo paru wykonanych modeli więc...... uff - to stara kolekcja - za chwile zmiana Edytowane 11 Września 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Zaraz, zaraz... A gdzie libański M998? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Zaraz, zaraz... A gdzie libański M998? niestety jutro awaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 BaldPumo piękna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Zaraz, zaraz... A gdzie libański M998? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 No i teraz gra gitara Ładne stadko, ciekawe wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Auuuł. Pięknie wyglądają Pieniądze zgubiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Na tony macie tych hamerów, niezła kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 A czy ja mógłbym poprosić kolegów mających modele sanitarek o opstrykanie ich także od tyłu/wnętrza (jeśli mają)? Szczególnie w skali 1:72. Jestem pod wrażeniem, nie tylko ilości ale i jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 W imieniu swoim i Kolegów dziękuję za miłe słowa Tutaj: http://www.humvee-models.com/viewtopic.php?f=4&t=413 masz galerię mojego ambulansu IDF na bazie M997. Coś tam wnętrza widać. Jest tam również link do warsztatu i tam też kilka zdjęć znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 O dziekuje uprzejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Aktualne zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi