kuba2507 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Witam jako ze po radach kilku forumowiczow postanowilem zrobic przerwe z GtR'kiem:) i sie zabralem za ZX'a na poczatek nic specjalnego tylko lakier wyladowal na kascie. Mial byc czarny a w sloncu tylko mial sie na krawedziach mienic ale szyslo niestety inaczej :P Niby czarny ale niestety dalem za duzo perly do Claru i w sloncu jest troche fioletowawy( musze przyznac ze tez mi sie podoba ten efekt). Lakier moim zdanie sie ladnie rozlal na karoserii ale jest pare miejsc gdzie polecialo cos co nie mialo z pistoletu ale to sie spoleruje i bedzie jeszcze ladniej kilka fotek: Komentarze bardzo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Elegancka powłoka wyszła Czekam na dalsze postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusty Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Przy pracy z maską bądz ostrożny, jest bardzo delikatna. Podoba mi się kolor, choć miejscami (przedni zderzak) troszkę za mocno zalałeś farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 3 Listopada 2009 Autor Share Napisano 3 Listopada 2009 Witam Trzeba troche odswierzyc temat :P:P Maska wypolerowana torche poskladalem silnik, zawieszenie i zalozylem kuleczka. Teraz moje pytanie do was co o nich sadzicie??.... tylne kola zostaly juz bardziej schowane;) tylko nie robilem fotek bo juz troche pozno a o 6 trzeba wstac:P (co do kolektora dolotowego to jakos jie wiem czemu ale nie zauwazylem tego sladu po odlewie usune to tak ze sie nie martwic :P) I jeszcze co do tych szczelin na zdjeciach wygladaja jak by byly zalane lakierem ale na zywo tego wogole nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Według mnie kółeczka pasują idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Ciekawie wyszedł Ci silnik, nie wiem czy to wina zdjęć ale wygląda jakby pod lakierem był kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 jakby pod lakierem był kurz To się nazywa "Metalic" a nie kurz... ogółem cud miód Uwielbiam japońce i czekam na wielki finisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 4 Listopada 2009 Autor Share Napisano 4 Listopada 2009 Cytat: jakby pod lakierem był kurz To się nazywa "Metalic" a nie kurz... Male sprostowanko ten lakier to w sumie metelic'iem nie jest, poniewaz to jest czarna baza i na to clar z domieszana perla rozowa i do dalo taki fajny efekt. Co to kurzu to jest na lakierze a nie pod. :P Według mnie kółeczka pasują idealnie Zastanawiam sie jeszcze nad felgami z r34 tez fajnie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Nie, nie kołeczka od GT-R'a zostaw w spokoju, obecne pasują idealnie, tylko psiknij je clarem bo widać bezczelnie film od kalki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 4 Listopada 2009 Autor Share Napisano 4 Listopada 2009 Witam. A wiec tak wnetrze prawie skonczone. Zostalo jeszcze tylko pare poprawek. Co do felg to padl wybor na te ze Skyline R34 jakos tak bardzo do mnie przemawialy :P:P fotki: Silnik: Z mlodsza siostra Z. :P Felgi: Srodek(wiem ze jest pare rzeczy do poprawienia, sie zrobi:P): Kolorystyka wnetrza jest inna niz zakladal producent. Chcialem cos innego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Czarna felga zdecydowanie lepiej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Pierwsze felgi lepsze, w stu procentach A sama trzy-setka prezentuje się konkretnie . Za to Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Piękny wózek! A mi się podobają laczki od trzydziestki czwórki, autko wygląda na "bogatą" wersję a nie na jakiś tuning. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 5 Listopada 2009 Autor Share Napisano 5 Listopada 2009 Witam Pomyslalem ze jezeli srodek jest czarno czerwony to moze felgi tez takie zrobie co o tym sadziciie?? Mi sie osobiscie chyba berdziej widza felgi z R34. No i kasta sie zaczela polerowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Mnie się bardzo podoba Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Ooooo kolego... Powaliło mnie na kolana Lakier... rewelka Tam no.. można sie kłócić, że parę elementów jest zalanych, ale efekt końcowy... Myślę, że można wybaczyć hehe Co do felunku... Ostatnia opcja jak najbardziej trafiona w moje gusta Według mnie najbardziej pasują do autka Ale wiadomo to rzecz gustu i zrobisz jak Tobie się będzie podobało Nieźle nieźle, oby tak dalej iwo: Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Nie radzę zostawiać na dłużej kasty z pastą, bo później ani jej nie zmyjesz, ani nie spolerujesz dobrze i w szczelinach i liniach podziału wszędzie będziesz miał pastę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 5 Listopada 2009 Autor Share Napisano 5 Listopada 2009 No to w koncu kasta sie wypolerowala :P trwalo to troszke ale moge powiedziec ze jestem zadowolony i to bardzo Ocencie sami komentarze mile widziane :=) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Według mnie fele ładniej wyglądały bez tego czerwonego lip'a. No ale to tobie ma się podobać przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Według mnie fele ładniej wyglądały bez tego czerwonego lip'a. No ale to tobie ma się podobać przede wszystkim. Aj ten twój gust. ;) Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Jest git Czym polerujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Polerka idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Na woskuj jeszcze i będzie cacy, bo na razie widać lekka mgłę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 9 Listopada 2009 Autor Share Napisano 9 Listopada 2009 Czym polerujesz ? Poleruje pastami samochodowymi firmy APR najpierw P-01 potem P-06 potem mleczkiem P-10 a na koncu Tamiya Finish:) troche sie trzeba na machac ale efekt jest zadowalajacy:) A teraz maly aktual. Kasta sie konczy robic tylko nie mam pomyslu co zrobic z tymi migaczami na blotnikach. Mam tez problem z tylnim swiatlem nie umiem sobie poradzic z pomalowanem go ;/ Dzisiaj nabylem troszke dwie rurki z nierdzewki i sie wziolem za wydech. Narazie przymiarka na sucho pozniej bedzie malowanko a koncowki dostana troche cieni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi