Skocz do zawartości

Tiger I Initial - Tamiya 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzięki nie mogłem do tego doiś

Pisownia, interpunkcja, ortografia - kolejne posty w tym stylu będą wycinane. Popracuj nad tym.

Moderator

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
super jest nie ma co

Co ?

Ok, udało mi się wygospodarować trochę czasu między fragowaniem w CoD 6, popracowałem trochę nad kadłubem.

Łatałem, usuwałem i "spawałem" Wykorzystałem 3 techniki spawania:

Milliput, fototrawionki i pręciki maczane w nitro:

DSC00543.jpg

DSC00542-1.jpg

DSC00541-1.jpg

Pzdr

Napisano

Wprawdzie jestem poza domem więc nie mogę tego zweryfikować dlatego pozwolę sobie zapytać. Czy ta podstawa pod antenę to nie powinna być bardziej na równo z górną płytą ? Zdjęcie jest wprawdzie pod kątem no ale widać jak jest zamontowana podstawa.

• 2 months later...
Napisano

Tygrysów w warsztatach się zaroiło (pozdrawiam Petera ) to wypada wrócić ze swoimi):

Przerobiłem co się dało, niestety pewnych rzeczy się nie chciało mi się robić. Wymagałoby to od groma pracy, ale to tylko dla znawców do wychwycenia

Jeszcze kilka pierdół i Tygrys gotowy będzie do malowania:

DSC00550.jpg

DSC00551.jpg

DSC00552.jpg

DSC00553.jpg

Pzdr

Napisano

Gratuluje samozaparcia do skończenia tego pojazdu. Mam nadzieję że kolejnego initiala zbudujesz już z nowego Dragona (jeżeli zostanie wydany ).

• 2 weeks later...
Napisano

Panzer Grey położony:

DSC00556.jpg

DSC00557.jpg

Teraz czeka mnie to

DSC00558.jpg

Pzdr

Ps. Potrzebna mi kalka mamuta z s.Pz.Abt. 501. Okazało się, że na w maskach Montexu nie ma go.

Potrzebna mi jest taka kalkomania:

mamut.jpg

Napisano

Czy wydech w initial'u nie powinien tak wyglądać ??

a1111.jpg

Napisano
Jest w zestawie MIG'a (suche)

Że są do kupienia to ja wiem.

Czy wydech w initial'u nie powinien tak wyglądać ??

Też.

PZdr

• 4 weeks later...
Napisano

Bardzo fajnie wygląda. Z głową pozdzierane.

Napisano

Bardzo ładnie się prezentuje i jak Reggy już wspomniał zużycie również ze smakiem zrobione. Czekam aż kadłub otrzyma koła jezdne i całość nabierze swojego charakterystycznego wyglądu Pozyskałeś zasobnik na tył wieży czy będzie bez ?

Napisano
Bardzo ładnie się prezentuje i jak Reggy już wspomniał zużycie również ze smakiem zrobione. Czekam aż kadłub otrzyma koła jezdne i całość nabierze swojego charakterystycznego wyglądu Pozyskałeś zasobnik na tył wieży czy będzie bez ?

Dzięki.

Też już bym chciał, żeby Tygrysek stał o własnych siłach, ale te bandaże... .

Zasobnik pozyskałem, ale z lenistwa nie chce mi się go przerabiać, więc wymyśliłem sobie tylko ślad po nim

Pzdr

Ps. Numery i krzyże malowane przy pomocy masek "Montex".

Napisano

Hej.

Bardzo elegancko wyszedł Ci biały kamuflaż - podoba mi się.

Panzer Grey jakiś taki monotonny, jakby sufracer. Być może to te żółte światło przekłamuje.

Pewnie po pigmantach itp. się to zmieni. To tylko taka moja opinia.

• 2 weeks later...