bch11 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 dzięki nie mogłem do tego doiś Pisownia, interpunkcja, ortografia - kolejne posty w tym stylu będą wycinane. Popracuj nad tym. Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid98 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 super jest nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 super jest nie ma co Co ? Ok, udało mi się wygospodarować trochę czasu między fragowaniem w CoD 6, popracowałem trochę nad kadłubem. Łatałem, usuwałem i "spawałem" Wykorzystałem 3 techniki spawania: Milliput, fototrawionki i pręciki maczane w nitro: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Wprawdzie jestem poza domem więc nie mogę tego zweryfikować dlatego pozwolę sobie zapytać. Czy ta podstawa pod antenę to nie powinna być bardziej na równo z górną płytą ? Zdjęcie jest wprawdzie pod kątem no ale widać jak jest zamontowana podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bch11 Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Wekług mnie bardzo fajnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Czy ta podstawa pod antenę to nie powinna być bardziej na równo z górną płytą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Wekług mnie bardzo fajnie wyszła Kolego naprawdę popracuj na słownictwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 Tygrysów w warsztatach się zaroiło (pozdrawiam Petera ) to wypada wrócić ze swoimi): Przerobiłem co się dało, niestety pewnych rzeczy się nie chciało mi się robić. Wymagałoby to od groma pracy, ale to tylko dla znawców do wychwycenia Jeszcze kilka pierdół i Tygrys gotowy będzie do malowania: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Hee myślałem że żeś zrezygnował czekam na malowanko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Gratuluje samozaparcia do skończenia tego pojazdu. Mam nadzieję że kolejnego initiala zbudujesz już z nowego Dragona (jeżeli zostanie wydany ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2010 Panzer Grey położony: Teraz czeka mnie to Pzdr Ps. Potrzebna mi kalka mamuta z s.Pz.Abt. 501. Okazało się, że na w maskach Montexu nie ma go. Potrzebna mi jest taka kalkomania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Mam jedna, mogę odstąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Jest w zestawie MIG'a (suche) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Czy wydech w initial'u nie powinien tak wyglądać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2010 Jest w zestawie MIG'a (suche) Że są do kupienia to ja wiem. Czy wydech w initial'u nie powinien tak wyglądać ?? Też. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Bardzo fajnie wygląda. Z głową pozdzierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 elegancko wyszło ;) jaka technika te otarcia białego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Dzięki Panowie. Technika na lakier do włosów. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Bardzo ładnie się prezentuje i jak Reggy już wspomniał zużycie również ze smakiem zrobione. Czekam aż kadłub otrzyma koła jezdne i całość nabierze swojego charakterystycznego wyglądu Pozyskałeś zasobnik na tył wieży czy będzie bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Bardzo ładnie się prezentuje i jak Reggy już wspomniał zużycie również ze smakiem zrobione. Czekam aż kadłub otrzyma koła jezdne i całość nabierze swojego charakterystycznego wyglądu Pozyskałeś zasobnik na tył wieży czy będzie bez ? Dzięki. Też już bym chciał, żeby Tygrysek stał o własnych siłach, ale te bandaże... . Zasobnik pozyskałem, ale z lenistwa nie chce mi się go przerabiać, więc wymyśliłem sobie tylko ślad po nim Pzdr Ps. Numery i krzyże malowane przy pomocy masek "Montex". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Czekam na kółka i gąski kamo ładne odpryski tez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Hej. Bardzo elegancko wyszedł Ci biały kamuflaż - podoba mi się. Panzer Grey jakiś taki monotonny, jakby sufracer. Być może to te żółte światło przekłamuje. Pewnie po pigmantach itp. się to zmieni. To tylko taka moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Augustyniok Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Lufa do wieżyczki jakiej firmy jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Lufa do wieżyczki jakiej firmy jest? RBmodel. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi