kamil83 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 (edytowane) Witam. Oto mój Sherman sklejony jakiś czas temu w skali 1:72. Model pomalowany pędzlem. Jest sklejony prosto z pudełka, bez żadnych upiększeń. Nie jest może rewelacyjny. Zdjęcia nie są może zbyt wyraźne, ale to mój pierwszy post na tym forum. Czekam na krytykę. Edytowane 6 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Ta lewa gąska coś jakis dziwny zwis ma, ten przód jakis taki koślawo krzywy wyszedł, no i na zdjeciu z tyłem pojazdu te błotniki maja paskudna fakture. Tyle farby nakładłes?;P ale ogolnie nie jest chyba zle, wiecej starannosci, praktyki i bedzie lepiej. Przydałyby sie tez lepsze zdjecie bo na tym rozmazanym czyms to nie za wiele widac jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Hmmm z tego co widzę to napewno odwrotnie wkleiłeś osłonę transmisji, farba miejscami trochę grubo nałożona,np tylne błotniki oraz za mocno zwisające gąski. Postaraj się wrzucić troszkę lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Wiele osob pisze: "kolejny tygrys" Ja napisze: Kolejny sherman zielony i bez smaczkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Zdjęcia nie są może zbyt wyraźne, ale to mój pierwszy post na tym forum. Czekam na krytykę. Na temat kiepskich zdjęć toczy się właśnie zagorzała polemika na łamach forum. To, że to Twój pierwszy post, nie stanowi wytłumaczenia do zamieszczania tak, nie bójmy się tego słowa, beznadziejnych zdjęć. Te w rozdzielczości 1600x1200 są bardzo rozmyte, a na tych 320x240 nic nie widać. Troszkę szacunku dla naszych oczu . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Na temat kiepskich zdjęć toczy się właśnie zagorzała polemika na łamach forum Ja to nawet fotek nie otwierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Fakt, mało widać... Czy te kalkomanie (gwiazdy) na pewno są od czołgu w skali 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 5 Listopada 2009 Autor Share Napisano 5 Listopada 2009 tak kalkowanie jest w tej skali. prosto z pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 5 Listopada 2009 Autor Share Napisano 5 Listopada 2009 A co sądzicie o tym Hammerze wykonanym w skali 1:35? Moim zdaniem lepszy od shermana, choć był wykonywany wcześniej. Figurka kiepska,wiem, ale jeszcze nie opanowałem malowania figurek. Trochę zapaskudziłem szyby klejem. Mam nadzieję, że zdjęcia trochę lepsze, ale nie wiem za bardzo jak tutaj dodawać zdjęcia. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi