kubisz Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Miała być galeria za kilka dni, ale się zawziąłem i skończyłem. Model prototypu pokazowego wersji uzbrojonej w działo bezodrzutowe M40 kalibru 105 mm. Humvee zbudowany z elementów Italeri, Academy, z drobnym wkładem Tamiyi, działo z zestawu M151 MUTT Academy. WARSZTAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Kolejny super humvee w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Kolejny piękny model...Idę sobie kupić Deprim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 pełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Ja jestem na "tak". Tylko czemu on taki czysty? Nawet grama kurzu na oponach nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 ciekawy ale jakis taki za czysty:) dodaj mu troche zycia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Listopada 2009 Autor Share Napisano 7 Listopada 2009 Dzięki Koledzy za komentarze. Tylko czemu on taki czysty? ciekawy ale jakis taki za czysty No właśnie chciałem, żeby był czysty, w końcu to prototyp pokazowy. Co prawda na pierwszym zdjęciu w warsztacie widać, że ma lekko zakurzone "podeszwy", ale ja sobie zrobiłem go jako model czyściutkiego pojazdu podczas prezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 model czyściutkiego pojazdu podczas prezentacji. To zrób mu obrotową lustrzaną podstawkę z hostessą w mundurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Listopada 2009 Autor Share Napisano 8 Listopada 2009 To zrób mu obrotową lustrzaną podstawkę z hostessą w mundurze. Tia... a do trzymania dam jej ten pocisk, co to tam leży z tyłu. Ale może lepiej nie, bo jeszcze upuści i mi tę lustrzaną podstawkę rozbije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi