kubisz Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Miała być galeria za kilka dni, ale się zawziąłem i skończyłem. Model prototypu pokazowego wersji uzbrojonej w działo bezodrzutowe M40 kalibru 105 mm. Humvee zbudowany z elementów Italeri, Academy, z drobnym wkładem Tamiyi, działo z zestawu M151 MUTT Academy. WARSZTAT Cytuj
Peter 1410 Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Kolejny super humvee w Twoim wykonaniu Cytuj
Tysiuniek Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Kolejny piękny model...Idę sobie kupić Deprim... Cytuj
Qdłaty Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Ja jestem na "tak". Tylko czemu on taki czysty? Nawet grama kurzu na oponach nie ma. Cytuj
Erni Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 ciekawy ale jakis taki za czysty:) dodaj mu troche zycia:) Cytuj
kubisz Napisano 7 Listopada 2009 Autor Napisano 7 Listopada 2009 Dzięki Koledzy za komentarze. Tylko czemu on taki czysty? ciekawy ale jakis taki za czysty No właśnie chciałem, żeby był czysty, w końcu to prototyp pokazowy. Co prawda na pierwszym zdjęciu w warsztacie widać, że ma lekko zakurzone "podeszwy", ale ja sobie zrobiłem go jako model czyściutkiego pojazdu podczas prezentacji. Cytuj
Qdłaty Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 model czyściutkiego pojazdu podczas prezentacji. To zrób mu obrotową lustrzaną podstawkę z hostessą w mundurze. Cytuj
kubisz Napisano 8 Listopada 2009 Autor Napisano 8 Listopada 2009 To zrób mu obrotową lustrzaną podstawkę z hostessą w mundurze. Tia... a do trzymania dam jej ten pocisk, co to tam leży z tyłu. Ale może lepiej nie, bo jeszcze upuści i mi tę lustrzaną podstawkę rozbije... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi