Gościu Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Witam. Wątek warsztatowy: viewtopic.php?t=17384&start=0 Model składało się w miarę fajnie oraz/i szybko. Bazą był Hetzer Eduard, nie miałem pewnych części - więc wykorzystałem to co miałem - możnaby to nazwać sprzątaniem szuflad(Gemischt). Kolorystyka póżno jesienna, bądź wczesno wiosenna. Model: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Drogi kolego modelarzu... WYMIATASZ !! Genialny klimat i kolorystyka no i te "miniowe" dodatki ! Bajka Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 praca, którą ogląda się z przyjemnością, zresztą przyzwyczaiłeś nas do tego, podoba mi się klimacik, malowanie, detale... itd Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Model świetny co tu więcej pisać. Skąd wziąłeś lub jak zrobiłeś te świetne maskowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Listopada 2009 Autor Share Napisano 17 Listopada 2009 Dziękuję, maskowanie to po prostu chwasty z trawnika. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Pięknie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Dziękuję, maskowanie to po prostu chwasty z trawnika. A jak zrobiłeś żeby ci się to ... no wiesz... nie rozłożyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 A jak zrobiłeś żeby ci się to ... no wiesz... nie rozłożyło? Na kilka dni zanurzył w terpentynie i czymś docisnął czyż tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 najzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Ech, ja gdzieś ostatnio byłem w trakcje warsztatu, a tu rach-ciach i galeria.. jak zwykle przegapiłem coś Faajnie. Od razu widać, że to model spod Twojej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Na fotkę admina Go Zabierasz go na konkurs na Ursynowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Listopada 2009 Autor Share Napisano 19 Listopada 2009 Dzięki. jager27, zebrałem uschłe. A minikrzaczek_ żywy, tyle że zdewastowany w mikrofali, żeby mu szybko wodę zabrać :F Tak zamierzam go zabrać, z figurką....czy bez ;) p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi