Marcin M. Napisano 20 Września 2018 Share Napisano 20 Września 2018 No i gotowy! Efekt mojej prawie miesięcznej pracy. Bardzo dobra jakość figurki, piękny detal. Ale dopiero jak położyłem mu makijaż, to zaczął przypominać Flokiego z filmu. Malowany Citadelami (farby i kolorowe washe), Vallejo Game Color (farby i inki) i Pactrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Września 2018 Super Moderator Share Napisano 20 Września 2018 Ciekawa figurka. Coraz lepiej idzie Ci malowanie tych figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Figsy wyciągnęły cię na maksa. Ładny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Października 2018 Autor Share Napisano 4 Października 2018 Dzięki Panowie za miłe słowa. Działam dalej, do końca roku sporo czasu, a pomysłów masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi