Marwaw Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam, Dobrnąłem do końca w pracach nad Fokkerem. Dał mi w kość, ale na sam koniec wyszło całkiem, całkiem. chciałem podziękować wszystkim kibicom a przede wszystkim kolegom Sianko, Przemkowi k i Arkowi, których jakże cenne uwagi przyczyniły się do tego, że zacząłem lubić ten model. Wątek warsztatowy jest tu: viewtopic.php?t=19569 A oto galeria: Zapraszam zatem do oglądania mojego składaka Cytuj
jarek38 Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Śledziłem wątek warsztatowy i jestem pod wrażeniem dociekliwości jak i wiedzy modelarzy zajmujących się lotnictwem odradzającego się państwa polskiego i muszę przyznać, że efekt końcowy jest bardzo interesujący. Gratuluję modelu i życzę powodzenia w konkursie. Pozdrawiam Jarek Cytuj
kornik_69 Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Tego typu modele to nie moja działka, ale Twój Fokker prezentuje się świetnie. Rewelacyjnie wygląda malowanie kadłuba! Duże brawa 1 Cytuj
Ostach Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Bardzo ładny Tak jak Kornikowi, podoba mi się malowanie kadłuba. Fajne kaemy. Piękny model pozdrawiam Cytuj
Ipkinss Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 No cóż, tak jak można się było spodziewać po wątku warsztatowym powstał świetny model bardzo ciekawego samolotu. Widać, że mechanicy poskładali Fokkera z czego się dało byle tylko móc podjąć loty. Merytorycznie nie mogę nic powiedzieć dlatego pozostanę tylko przy chwaleniu Gratuluję ukończenia tego projektu! Kolejny konkurs z super tematem z Twojego warsztatu Oby tak dalej! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj
sianko Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 W zasadzie co miałem do powiedzenia, to wyraziłem w wątku warsztatowym. Fokker jest jedyny w swoim rodzaju, a i wykonanie bardzo ładne! Żeby Ci aż nadto nie cukrzyć ,to na koniec życzę powodzenia przy wynikach Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi