RH Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) No i stało sie ,modelik w galerii Samolot Armstrong Whitworth Siskin IIIA J-8959,43 Squadron ,Tangmer 1930 Squadron Leader C.N. Lowe Tutaj takie moje inspiracje artystyczne Tutaj główna galeria A tu w towarzystwie kolegi Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Coś mi się zdaje, że wiem, co będzie na stronie głównej u admina w przyszłym tygodniu Podtrzymuję w całości pozytywne opinie wyrażane w warsztacie (który nota bene pewnie dla wielu kolegów okazał się bardzo przydatny i interesujący) Piękny, klimatyczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Z wielką przyjemnością obejrzałem galerię Czyżyka i nie mogę się napatrzeć na silnik ze śmigłem(czy przypadkiem nie mówiłem, że uda się go uruchomić ), to jest dla mnie odrębny model. Piękna robota , a fotki z protoplastą Hurricane bardzo fajne, są takie osadzone w realiach epoki-srebrzyste samoloty i pełne koloru oznaczenia dywizjonowe. Kto wie może takie spotkanie miało kiedyś miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianS Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam Bardzo mi się podobają oba modele, wykonanie oraz efekt metalu. Czy mógłbyś powiedzieć jakich farb użyłeś aby uzyskać taki ciekawy odcień metalu na obu modelach? Dla mnie wygląda jak by były malowane Aclad'em II. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2012 WitamBardzo mi się podobają oba modele, wykonanie oraz efekt metalu. Czy mógłbyś powiedzieć jakich farb użyłeś aby uzyskać taki ciekawy odcień metalu na obu modelach? Dla mnie wygląda jak by były malowane Aclad'em II. Pozdrawiam Hart to Alcad II natomiast Siskin to farba którą podałem w trakcie pisania wątku warsztatowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Świetnie skrojony garnitur! Uwagę mą przyciągnęło perfekcyjnie odwzorowane śmigło:) Jestem na TAK pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kościan96 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 O kurde ! Genialne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Ja to bym chcial zobaczyc model, a nie caly czas tylko prawdziwe samoloty Model wrecz genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moonraker Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Super. Bez tej przesadnej waloryzacji, która teraz wszędzie dominuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Ładny a nawet bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Maja 2012 Autor Share Napisano 2 Maja 2012 No i stało sie ,modelik w galerii Samolot Armstrong Whitworth Siskin IIIA J-8959,43 Squadron ,Tangmer 1930 Squadron Leader C.N. Lowe Tutaj takie moje inspiracje artystyczne Tutaj główna galeria A tu w towarzystwie kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sojomail Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 no fantastycznie, szacunek, pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi