Mikolaj75 Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Miłe dla oka maluchy - podoba mi się sklejka, płótno, klimatyczne szachownice bez ramek. Tylko ta pani cokolwiek pruderyjna Brawo za niszowy temat Cytuj
krosto Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Ładne szkrabki, fajnie że pokusiłeś się na podkreślenie łączeń sklejki ..w tej skali to duuży plus w odbiorze pozdrawiam, K Cytuj
Banny Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Pani to zdecydowanie bardziej perwersyjna niż pruderyjna! (z łabędziem???) A model bardzo fajny, tylko nie wiem czy mamy tu dwa egzemplarze, czy też podziwiamy z jakiegoś powodu lustrzane odbicia. Cytuj
hadzi Napisano 3 Maja 2012 Autor Napisano 3 Maja 2012 Pani to zdecydowanie bardziej perwersyjna niż pruderyjna! (z łabędziem???) A model bardzo fajny, tylko nie wiem czy mamy tu dwa egzemplarze, czy też podziwiamy z jakiegoś powodu lustrzane odbicia. Perwersyjna Pani to uwiedziona przez Zeusa Leda - Zeus to ten "biały" Banny to są dwa modele "Orzeł" i "Leda z Zeusem". W odległych planach są jeszcze "zakuty łeb" (czyli chełm rycerski), "czacha" i "anioł", wszystkie z 13 eskadry, kalki są z Hit Kita (ktoś jeszcze pamięta?) oraz 2 z 7esk. Może którys z tych modeli powstanie na bazie zestawu Hit Kita. No i Fokker D.VII "Memento Mori" też z 13 eskadry, moze do towarzystwa w barwach tejże zrobię DFW C.V. Cytuj
Wachmistrz Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Chłopaki w 13. eskadrze klasyczne wychowanie odebrali - jak widać, też pobudzało wyobraźnię Świetne modele, zasługują na nieco ostrzejsze zdjęcia (w sensie - wyraźniejsze). Gratulacje! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi