S.I.C.K Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Witam. Chciałbym zaprezentować pierwszy "poważny" model wykonany przez mojego tatę. Jest to P-47N Trumpetera wzbogacony barwioną blaszką Eduarda. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Niech bede wiec pierwszy:) No gratulacje dla taty, model marzenie kazdego modelarza. piekny, czysto sklejony i te detale.. szczeka az opada. Zapytaj tate moze o wiecej szczegulów z budowy, jakich technik uzyl itd. No i wrzuc wiecej fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Co tu dużo mówić" Dzień Ojca" czyli ojcowie górą, bardzo ładny model !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 . Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Co tu dużo mówić" Dzień Ojca" czyli ojcowie górą, bardzo ładny model !! +1 Naprawdę model prezentuje się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2012 Witam. Dziękujemy bardzo za komentarze Model sklejało się dobrze największym minusem był statecznik pionowy z kawałkiem kadłuba zrobiony z osobnych części A co do technik to: baza Gunze Sangyo H-8 na to sido , kalki, ponownie sido, łosz z czarnej olejnej dla plastyków, obicia na lakier do włosów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 . Super , piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Hellcat op.cit. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Albo mój monitor przekłamuje (w co wątpię), albo coś nie tak jest z fotkami. Szczególnie na pierwszych zdjęciach to widać - są rozciągnięte w pionie. Bo to raczej nie wina perspektywy lub tym bardziej modelu ;). Majstrowaliście coś w PS, przyznać się ! A co do samego wykonania modeli (mam na myśli również niebieskie 'żelazko' z bliźniaczego wątku) - przedmówcy już wszystko powiedzieli - pierwsza klasa. Gratuluję. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2012 Witam Zdjęcia zostały tylko zmniejszone w PS, a co do zniekształceń to koledzy z sąsiedniego forum tez o tym pisali lecz u mnie i u osób którym wysłałem linki wszystko jest ok i nie mam pojęcia czego to jest wina Jeszcze raz dziękujemy za komentarze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi