Cerel Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Witam. Nie będę się wiele rozpisywał, bo nie ma o czym Mig-21 prawie z pudełka, ze względu na malowanie mojego autorstwa. Inne modele wyrzeźbione od podstaw Mig-21 GeeBee R1 Fokker E.V Bell X-1 Link do zdjęć w pełnych rozmiarach http://www.fotosik.pl/u/mikicerel/album/1542849 Edytowane 7 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 To 1/144? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerel Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2013 Jak najbardziej, to 1/144. Z tego wszystkiego zapomniałem napomknąć o skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Świetne, to rzeczywiście jubilerska kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Super małe cuda Oby ich było co raz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 Bardzo fajne "liliputy"!!. Mig bardzo mi się podoba, ale Gee-Bee też jest niezły.Pozdrawiam i podziwiam wytrwałość i precyzję w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 Bardzo fajne maleństwa. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Reggiane Re.2000 - Italeri 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Grudnia 2013 Share Napisano 11 Grudnia 2013 w ogóle super ale dla mnie GeeBee najfajniejszy (Mig-21) klasa sama w sobie. Gratuluję - charakteru zwłaszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerel Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2013 Witam. Kolekcja się troszeczkę powiększyła, a mianowicie udało mi się skończyć Dorniera AlphaJet wydanego przez Revella. Niestety posiadałem model bez kalek, więc malowanie zostało wykonane od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Grudnia 2013 Share Napisano 23 Grudnia 2013 Ładne maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi