Erni Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 FW-190A8 Hasegawa +Eduard PE 1/48 , model malowany Gunze C , wszystkie oznaczenia na modelu malowane przy pomocy masek montexu. MOże nie jest idealny , może posiada błedy ale mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 (...) ale mi się podoba ...i słusznie. Mnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Jest prześlicznie, czysto sklejony, ale te okopcenia natychmiast przykuwają całą uwagę. Wzrozowałeś się na jakichś zdjęciach robiąc je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Bardzo bym sobie życzył aby dogonić tą jakość wykończenia w swojej foce. Bardzo mi się podoba. Szacun i gratulacje. Z uwag z mojej strony to: szkoda że brakuje linki anteny,działko prawe skrajne chyba złamane, dziwnie grube 11. jakieś te jedynki grubaśne, dziwne. No i te okopcenia,trochę za mocne i za krótkie. trzeba było je trochę pociągnąć dalej - byłoby naturalniej. Reszta pięknie i czysto. Mnie się też podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi