zloty Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Model MPMu. Holenderska wersja DB-8A Northropa A-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Bardzo fajny samolocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Ciekawy wynalazek. Co Cię tak ostatnio na latających holendrów naszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2015 Dzieki za wpisy. Mikele,to raptem drugi Oranje. Nie martw się kolejny bedzie spod znaku ruzgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Bardzo ladna czekolada. Podoba mi sie przede wszystkim dlatego, ze jest totalnie inny od ogolnie sklejanych i pokazywanych modeli, po prostu cos nietypowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2015 Bardzo ladna czekolada. Podoba mi sie przede wszystkim dlatego, ze jest totalnie inny od ogolnie sklejanych i pokazywanych modeli, po prostu cos nietypowego Dzięki Lubię sklejać takie wynalazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Lubię sklejać takie wynalazki Cała zabawa na tym polega i nie przestawaj bo dobrze Ci idzie. Świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Cała zabawa na tym polega i nie przestawaj bo dobrze Ci idzie. Świetne malowanie. Dzięki. Mogę Ci obiecać że kolejne kilka galerii to będą same Rzadko Spotykane na Forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi