KRL Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Krótka prezentacja modelu z którego nie do końca jestem zadowolny jednak model F-16 w polskich barwach trzeba mieć na półce. Niestety w skali 1:32 nie ma modelu który wiernie oddawałby Polskie F-16 a co za tym idzie model wymaga sporo przeróbek. Ja wybrałem do budowy stary model Academy i musiałem pobawić sie nie co z dorabianiem różnych elementów i przerabianiem tych które były zbędne. Do końca przynam nie mam pewności czy jest on kompletnie zgodny z Polskim F-16 tyle co widziałem tyle zrobiłem. Osobiście nie jestem fanem F-16 - mogę nawet śmiało powiedzieć że jest to jeden z tych samolotów do których nie żywię zbytniej sympatji szczególnie w wersji D z garbem, odstającymi uszami i workiem pod brzuchem. Wersja C jest w mojej opinii nie co delikatniejsza a co za tym idzie odrobinę ładniejsza. Wybrałem F-16 z numerem 4060 Tigers choć nie przepadam za Tygrysami ten drobny akcent wydwał mi się dość ciekawy. Model jak już wspominałem nie jest w mojej opinii nadzwyczaj udany choć może to kwestia mojego podejścia do F-16. Jeszcze bardziej od modelu nie wyszły mi fotki nie moge dogadać sie z nowym aparatem. Dla fanów jasnego tła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Szczerze mówiąc to mnie ten model trochę zaskakuje. Poprawnie sklejony i pomalowany, ale weathering... Nie rozumiem po co zrobiłeś te osmolenia na liniach nitów, czy przy panelach na komórkach paliwowych. Wygląda to jakby samolot był pobrudzony węglem, albo pod wpływem temperatury coś mu się od środka poprzepalało. Domyślam się jaki efekt chciałeś osiągnąć, ale to chyba nie jest to. Fajnie za to wyszła w środku dysza silnika, to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Mnie tam się podoba, ale ja się podobno nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Niestety widzę tylko kota,który zwisa z kanapy ......od pewnego czasu w kilku galeriach nie wyświetlają się zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 4 Listopada 2016 Autor Share Napisano 4 Listopada 2016 Problem z Photobucket podobno przez noc będzie naprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi