pepociufakers Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Kolejne żółte skrzydła do kolekcji. Budowa tutaj -> http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=54940, a galeria poniżej. Dzięki temu modelowi polubiłem żywiczne modele. Samolot jest przyjemny w montażu i ostatecznie okazało się, że budowa jest łatwiejsza od plastików, materiał jest łatwy w obróbce i nawet nie pęka jak to czasami straszą pisząc o żywicach:) F-2F-1 to kolejny myśliwiec Grummana dla marynarki wojennej USA po FF-1, był jednomiejscowy w związku z tym mniejszy, lżejszy, zwrotniejszy i szybszy od poprzednika. Model przedstawia samolot z lotniskowca USS Wasp z dywizjonu VF-7, stan na 1940, latający w patrolu neutralności. Przyjemnego oglądania. I jeszcze kilka zdjęć z poprzednikiem FF-1, wydanym przez Special Hobby. Pzdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Pisałem w wątku warsztatowym że jedyne co mi sie nie podoba to srebrny kolor, poza tym bomba Przyśpiesz tempo z robieniem modeli bo kolekcja zapowiada się świetnie a jeszcze sporo maszyn przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Kolejne żółte skrzydła do kolekcji. Pzdr. Jaro Kabina trochę taka 'ala jaszczomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2016 Pisałem w wątku warsztatowym że jedyne co mi sie nie podoba to srebrny kolor, poza tym bomba Przyśpiesz tempo z robieniem modeli bo kolekcja zapowiada się świetnie a jeszcze sporo maszyn przed Tobą Dzięki za słowa motywacji faktycznie trochę jeszcze tego jest, i to nie tylko yellow wings:). No ale coś tam z żółtymi skrzydłami w międzyczasie powstaje: Dla chętnych konkurs bez nagród - co w tle się znajduje:) ps. Jeśli chodzi o srebrny/aluminiowy kolor, to im bardziej obrabiam model tym bardziej on się psuje. Przy następnych będę eksperymentował z nowym metalizerem AK, może będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Jak dla mnie - fajniste grubaski W konkursie nie biorę udziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Dla chętnych konkurs bez nagród - co w tle się znajduje:) Wildcat i Sparrowhawk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Dla chętnych konkurs bez nagród - co w tle się znajduje:) Wildcat i Sparrowhawk? Z tym Hawk'iem to prawie dobrze:) Jeden to F-11C2 Hawk, a drugi to też Hawk tylko że FB2C-1. Pzdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi